Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney

‘Once Upon a Snowman’ staat vanaf 23 oktober op Disney+.

Disney lost officiële trailer van de kortfilm over de schattige sneeuwman Olaf

Vond jij altijd al dat Olaf uit ‘Frozen’ zijn eigen film verdiende? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want het populaire personage is vanaf 23 oktober te zien in zijn eigen kortfilm ‘Once Upon a Snowman’. Ook zo benieuwd? Check hieronder dan snel de officiële trailer!


Olaf is zonder twijfel een van de populairste Disneypersonages van de afgelopen jaren. In 2017 kreeg de sneeuwman met ‘Olaf’s Frozen Adventure‘ al een eigen kortfilm en onlangs maakten ze bij Disney een leuke miniserie over het personage. En Olaf mag nog heel eventjes in de schijnwerpers blijven staan, want de schattige sneeuwman schittert deze maand in een nieuwe kortfilm.

In ‘Once Upon a Snowman’ gaat Olaf op zoek naar zijn echte identiteit en komen we meer te weten over zijn ontstaansgeschiedenis. Zijn stem werd voor de gelegenheid opnieuw ingesproken door Josh Gad en daarnaast krijgen we in de officiële trailer ook heel even Elsa (Idina Menzel), Kristoff (Jonathan Groff) en Anna (Kristen Bell) te zien.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ben jij benieuwd naar het resultaat? Markeer 23 oktober dan alvast maar in je agenda, want vanaf dan staat de film op Disney+. Je hoeft dus je zetel niet eens te verlaten om de nieuwe kortfilm over Olaf te kunnen volgen. We like!

Meer om naar uit te kijken: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '