Home Uit & thuis ZIEN: dit is de officiële trailer van de ‘Frozen’-sequel ‘Olaf’s Frozen Adventure’

ZIEN: dit is de officiële trailer van de ‘Frozen’-sequel ‘Olaf’s Frozen Adventure’

YouTube: Walt Disney Animation Studios
Goed nieuws voor de 'Frozen'-fans. In november van dit jaar zal de film namelijk zijn allereerste sequel krijgen: 'Olaf's Frozen Adventure'. Een mooie beloning voor vier lange jaren wachten.

'Olaf's Frozen Adventure' is niet hetzelfde als 'Frozen 2'. De tweede 'Frozen'-langspeelfilm zou pas in december van 2019 in onze zalen verschijnen. Maar in tussentijd kunnen 'Frozen'-fans dus wel al genieten van de sequel met Olaf in de hoofdrol. De film zal 21 minuten duren – maar toch vier (!) gloednieuwe liedjes bevatten – en zal vermoedelijk in de zalen gespeeld worden als 'voorprogramma' van 'Coco', een Disneyfilm over een jongetje dat een betoverde gitaar vindt. De film zou in november van dit jaar in de zalen komen.

In de trailer is te zien hoe Elsa treurend vaststelt dat ze geen familietraditie hebben voor de feestdagen. Olaf is vastberaden daar verandering in te brengen. Josh Gad (Olaf), Kristen Bell (Anna), Idina Menzel (Elsa) en Jonathan Groff (Kristoff) zijn voor deze sequel voor het eerst weer samen de opnamestudio ingedoken sinds 'Frozen'. De trailer is alvast veelbelovend!

Lees ook: