https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Getty

Kim en Kourtney Kardashian gaan met elkaar op de vuist in teaser voor het nieuwe seizoen van ‘KUWTK’

Deze vrijdag gaat het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ van start, maar wie niet kan wachten op zijn of haar portie drama kan ondertussen al bij de Kardashians terecht. De makers van ‘Keeping Up With the Kardashians’ hebben namelijk net een eerste teaser voor het nieuwe seizoen vrijgegeven en deze laat zien hoe Kim en Kourtney Kardashian met elkaar op de vuist gaan.


Eerder deze maand vertelde Kim Kardashian in een interview dat het er een tikkeltje gewelddadig aan toegaat in het nieuwe seizoen van ‘Keeping Up With the Kardashians’. En het lijkt erop dat de realityster niet gelogen heeft, want het ziet ernaar uit dat Kim en Kourtney een aantal rake klappen uitdelen.

Het Instagramaccount van ‘‘KUWTK’ heeft namelijk net een eerste teaser vrijgegeven voor seizoen 18. Hier krijgen we te zien hoe een conflict tussen Kim Kardashian en haar zus Kourtney uit de hand loopt. De relatie tussen de twee zussen verloopt al een tijdje stroef en het ziet ernaar uit dat er niet meteen een oplossing in zicht is. Zo maakte Kourtney een tijdje geleden bekend dat ze op vlak van de show een stap terug zal zetten. Of dat zal helpen om de vrede te bewaren, is voorlopig nog even afwachten!

 

Het 18de seizoen van ‘Keeping Up With the Kardashians’ gaat op 26 maart in première.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content