Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VRT/BBC/Play4

Van een nieuw seizoen van 'Topdokters' tot een talkshow naar aanleiding van het Filmfestival Oostende.

7 titels die je deze week op je kijklijstje wil zetten

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Wil je je persoonlijke tv-lijstje aanvullen met nog andere reeksen dan ‘Big Brother’, ‘The Masked Singer’ en ‘Marble Mania’? Deze 7 kijktips wil je deze week zeker niet missen!

Topdokters

In het negende seizoen van ‘Topdokters’ maken we kennis met negen nieuwe dokters die vanuit hun eigen medische specialiteit hun inzichten, kennis, passie en gedrevenheid voor het vak delen.

Vanaf 8 maart elke dinsdag om 20u35 op Play4.

© Play4

Cinema Canvas

Michaël Pas presenteert naar aanleiding van het Filmfestival Oostende de talkshow Cinema Canvas. Hij ontvangt vijf dagen lang gasten uit de Vlaamse film- en tv-sector.

Vanaf dinsdag 8 maart t.e.m. zaterdag 12 maart omstreeks 22u op Canvas.

© VRT

The green planet

In ‘The green planet’ trekken we met David Attenborough de natuur in. In de vijfdelige documentaire heeft hij het over de biodiversiteit van het plantenleven en de relatie van de planten met hun omgeving, de dieren en de mens. BBC filmde voor ‘The green planet’ meer dan drie jaar in 27 verschillende landen: van Brazilië over Kroatië tot Costa Rica.

Vanaf 8 maart elke dinsdag om 21u20 op Canvas.

© BBC

Karola’s Kitchen: gewoon gezond & goed

Karolien Olaerts of beter bekend als Karola’s Kitchen krijgt haar eigen programma op njam! De voedingsdeskundige die groenten centraal zet, zal gezonde en goede gerechtjes in elkaar flansen.

Vanaf 13 maart elke zondag om 11u, 16u en 23u op njam!

© Stephanie Bex

De notaris

Journalist Phara de Aguirre volgt vier afleveringen lang elf notarissen, waarvan er zeven nog aan het werk zijn en vier met pensioen. Ze vertellen wat ze tijdens hun loopbaan zoal meemaakten.

Vanaf 10 maart elke donderdag om 21u35 op Eén.

© VRT

Ghost Tropic

De 58-jarige Khadija valt na een lange werkdag ‘s avonds laat in slaap op de metro. Wanneer ze wakker wordt aan de eindhalte aan de verkeerde kant van de stad, heeft ze geen andere keuze dan haar weg naar huis te voet verder te zetten. Zo ontmoet ze heel wat nieuwe mensen onderweg.

Leuk weetje: ‘wtFOCK’-actrice Nora Dari speelt een rol in de dramafilm.

Donderdag 10 maart om 23u05 op Canvas.

© VRT

Popart: van Warhol tot Panamarenko

Museumdirecteur Philippe Van Cauteren gidst ons doorheen de tentoonstelling ‘Popart: van Warhol tot Panamarenko’ in het Gentse S.M.A.K.

Zondag 13 maart om 23u op Canvas.

© SMAK

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '