Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© DPG Media

Kürt Rogiers zal de show samen met de Nederlandse Tooske Ragas presenteren.

Natalia en Ingeborg zetelen in de vierkoppige professionele jury van ‘K2 Zoekt K3’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Dit najaar gaan Hanne en Marthe in het VTM-programma ‘K2 Zoekt K3’ op zoek naar een waardige opvolger voor Klaasje. Ze krijgen daarbij de hulp van een publieksjury én een vierkoppige professionele jury. Van die laatste werden de euhm... opmerkelijke juryleden bekendgemaakt.

‘Het is tijd om mijn vleugels uit te slaan’, kondigde Klaasje Meijer (25) eerder dit jaar aan. De ‘blonde van K3′ verlaat de groep en daarom gaan collega’s Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn in het VTM-programma ‘K2 Zoekt K3’ op zoek naar een nieuw K3’tje die hen op het podium kan vervoegen.

Alleen beslissen ze niet helemaal zelf wie binnenkort naast hen zal staan. De kandidaten moeten hun zang- en danstalenten ook nog showen aan een 100-koppige publieksjury, maar voor het zover is, staan ze voor de zware taak een professionele jury te overtuigen van hun kunsten. Het is die jury die beslist of de kandidaten door mogen naar de volgende ronde.

Speciale opdracht


Wie in de jury zal zetelen, werd zopas bekendgemaakt. Voor België zijn dat Natalia en the one and only Ingeborg, en voor Nederland Gordon en zangeres Samantha Steenwijk. Een verrassende keuze, als je ’t ons vraagt. En daar stoppen de verrassingen nog niet, want de juryleden krijgen een speciale opdracht. Natalia en Samantha zullen blind jureren en kunnen dus uitsluitend afgaan op de stem van de mogelijke opvolger van Klaasje, terwijl Ingeborg en Gordon de audities niet zullen horen en enkel de performance van de kandidaten mogen beoordelen.

Met z’n vieren beslissen ze uiteindelijk of de persoon die voor hen staat door mag naar de publieksjury. Die beslist dan weer of de K3’tjes een plaatsje krijgen in de studioshows die enkel weggelegd zijn voor de beste kandidaten.

© DPG Media

Natalia: ‘Dit wordt de K3 waar mijn dochter mee zal opgroeien’


‘Door mijn achtergrond als presentatrice van een kinderprogramma en mijn knowhow van zingen, acteren en presenteren voelde ik een sterke betrokkenheid’, aldus Ingeborg in een persbericht. ‘Toen ik vernam dat ik met Gordon een duo zou vormen, was mijn enthousiasme alleen maar sterker geworden. Een heerlijke Nederlander die me al heel vaak deed lachen. Dat wordt dus een bijzonder fijn avontuur!’

Ook Natalia liet weten dat ze er al ongelooflijk veel zin in heeft: ‘Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van de jury. “K2 Zoekt K3” is een wedstrijd waar een gegarandeerde carrière aan vasthangt. Deze nieuwe K3 wordt ook de K3 waar Bobbi-Loua (haar dochtertje, nvdr.) mee zal opgroeien. Dat is een fijne bedenking. Ik kijk er enorm naar uit!’

De show zal aan elkaar gepraat worden door zowel een Belg als een Nederlander. Kürt Rogiers zal samen met Tooske Ragas de presentatie van ‘K2 Zoekt K3’ verzorgen. En natuurlijk zullen ook Marthe, Hanne én Gert Verhulst opduiken in het programma, maar wat hun rol is tijdens de zoektocht, weten we voorlopig nog niet. ‘K2 Zoekt K3’ wordt dit najaar uitgezonden op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '