https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Klaasje stapt na 5 jaar uit K3: ‘Tijd om mijn vleugels uit...

Klaasje stapt na 5 jaar uit K3: ‘Tijd om mijn vleugels uit te slaan’

'Ik geef mijn plaatsje graag af aan iemand nieuw', vertelt Klaasje. Volgens Gert Verhulst kan die persoon een meisje óf een jongen zijn.

Klaasje uit K3
© Photo News

Klaasje Meijer (25) heeft haar afscheid van K3 aangekondigd. Marthe en Hanne willen nog verder met de groep en gaan op zoek naar een nieuw K3’tje. Volgens Studio 100-baas Gert Verhulst kan die persoon een jongen of een meisje zijn.

Klaasje is klaar om haar vleugels uit te slaan en haar eigen weg te zoeken. Dat vertelde ze op een persconferentie die dinsdagmiddag georganiseerd werd door Studio 100. Klaasje werd in 2015 gekozen als opvolger van Josje in het programma ‘K3 zoekt K3’ en gaf de laatste vijf jaar alles voor de groep. Ze zal de door corona uitgestelde K3-tour nog afwerken met Hanne en Marthe. Daarnaast zal ze mee de promotie van de eveneens uitgestelde film ‘De dans van de farao’ doen. Daarna neemt de Nederlandse afscheid van K3.

Wat haar na K3 wacht, weet Klaasje nog niet juist. ‘Ik wil graag blijven acteren en presenteren‘, vertelt ze. ‘En muziek zal zeker een rol blijven spelen in mijn leven, want daar ligt mijn hart. Via sociale media zal ik iedereen op de hoogte houden van wat er komt. Maar eerst heb ik nog een jaar om van alles bij K3 dubbel en dik te genieten en dat ga ik met heel mijn hart doen.’

K2 zoekt K3?

Nadat de meisjes hun zegje deden op de persconferentie, verscheen Gert Verhulst nog even op het podium. Hij kondigde aan dat ze op zoek gaan naar een opvolger voor Klaasje. Hij riep alle getalenteerde meisjes én jongens op om zich aan te melden op de website van Studio 100. K3 zou dus een gemengde groep kunnen worden. ‘We onderzoeken op dit moment of we een mooi tv-programma kunnen maken over de zoektocht naar de nieuwe K3’, voegt Verhulst toe. ‘Meer nieuws daarover later. ‘ Wij hopen stiekem dat zo’n programma er komt.

Lees ook: