Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

De populaire popster neemt je mee achter de schermen in een tweedelige biopic.

PREVIEW: Camille speelt muziek samen met haar papa in ‘Ik Ben Camille’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kan de rijzende popster Camille binnenkort ook achter de schermen een pak beter leren kennen dankzij de tweedelige biopic ‘Ik Ben Camille’. Daarin geeft de zangeres je een blik in haar privéleven. In een preview zien we hoe ze samen met haar papa muziek maakt.

Camille won het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’, gooide hoge ogen in ‘Liefde voor Muziek’, acteert in de populaire reeks ‘#LikeMe’, speelt binnenkort de hoofdrol in een gloednieuwe telenovelle, bracht haar eigen kledingcollectie uit, is niet meer uit de hitlijsten weg te slaan en zorgde figuurlijk én letterlijk voor vuurwerk in maar liefst vijf uitverkochte Lotto Arena’s. De eenentwintigjarige zag al haar dromen werkelijkheid worden en in de tweedelige biopic ‘Ik Ben Camille’ zie je hoe ze hiernaar toewerkte.

Emoties

Je leert de persoon achter de artiest kennen, want ze neemt je mee achter de schermen, tot zelfs in haar kamer. In een preview zien we hoe ze daar samen met haar papa muziek maakt. Haar muzikale genen kreeg ze trouwens van die laatste, want haar mama kan volgens haar ‘geen enkele noot juist zingen’.

In de eerste aflevering zie je verder hoe Camille zich voorbereidt om vier (!) optredens op één dag te geven, krijg je een glimp van de fotoshoot voor haar album en de opnames van de videoclip ‘Geen Tranen Meer Over’. Camille toont je ook waar ze vroeger naar school ging in het West-Vlaamse Wevelgem en ze wordt emotioneel wanneer ze de leegstaande woning van haar oma Lut, die afgelopen zomer overleed, bezoekt.

De eerste aflevering van de tweedelige biopic ‘Ik Ben Camille’ kan je morgen, zaterdag 12 november, om 19u50 zien op VTM. Het tweede deel zie je volgende zaterdag 19 november.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '