Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney+

Disney+ heeft ondertussen ook de datum waarop 'How I Met Your Father' in ons land te zien is bevestigd.

Spin-off van ‘How I Met Your Mother’ krijgt tweede seizoen

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Vlak voor de feestdagen konden we smullen van de allereerste beelden van ‘How I Met Your Father’, de langverwachte spin-off van ‘How I Met Your Mother’. Terwijl het eerste seizoen bij ons nog moet verschijnen, valt er vandaag al ander leuk nieuws uit de bus: de makers kondigen namelijk een tweede seizoen aan van de spin-off.

‘How I Met Your Father’ volgt niet langer het verhaal van Ted, maar wel dat van Sophie. De locatie blijft dezelfde: het bruisende New York, en ook de flashbacks blijven een vaste waarde in de sitcom. Zo vertelt de oudere Sophie, gespeeld door Kim Cattrall, haar kinderen hoe ze hun vader heeft leren kennen. Daarna zien we door de ogen van een jongere Sophie, ofte Hilary Duff, hoe die kennismaking echt verliep. Tegelijkertijd ontdekken we ook hoe haar hechte vriendengroep uitzoekt wie ze zijn, wat ze willen in het leven en hoe ze verliefd kunnen worden in het tijdperk van datingapps en grenzeloze mogelijkheden. Heel accuraat, dus!

Tweede seizoen

De producenten voorzien voor het eerste seizoen tien afleveringen rond de beginnende fotografe en haar bende vrienden. Die krijgen we, na lang wachten, op 11 mei te zien op Disney+. Maar daar stopt het leuke nieuws dus niet. De makers, streamingdienst Hulu, heeft namelijk al een tweede seizoen van de serie besteld en dat met maar liefst twintig afleveringen.

Hilary Duff schreeuwde het leuke nieuws op Instagram alvast van de daken met een kiekje van de cast. ‘Verrassing!’, pent ze vervolgens neer. ‘Je zult nog meer geweldige hoofdstukken in dit liefdesverhaal zien, want #HIMYF is vernieuwd voor seizoen 2!’. Doordat de spin-off bij ons überhaupt nog moet verschijnen, hopen we dat de seizoenen hier bij ons mooi op elkaar aansluiten en we dus naar hartenlust kunnen bingen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '