Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Ze speelt de oudere versie van Hilary Duffs personage.

Kim Cattrall vervoegt de cast van ‘How I Met Your Mother’-spin-off

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

In ‘How I Met Your Father’, de spin-off van ‘How I Met Your Mother’ speelt niemand minder dan Hilary Duff de hoofdrol. En nu blijkt dat ook Kim Cattrall de cast vervoegt.

Voor wie het nog niet wist: er komt wel degelijk een spin-off van ‘How I Met Your Mother’! Het is de Amerikaanse streamingdienst Hulu die zijn schouders onder ‘How I Met Your Father’ zet. Vermoedelijk zal de nieuwe serie dus met tijd bij ons op Disney+ Star verschijnen (fingers crossed!).

Verteller Sophie

We wisten al dat Hilary Duff de rol van hoofdpersonage Sophie zal spelen. De 34-jarige actrice deelde begin september onderstaande foto van op de set.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De verteller, een oudere Sophie uit de toekomst dus, zal niemand minder dan Kim Cattrall zijn! De ‘Sex and the City’-actrice en Hilary bevestigden het leuke nieuws op Instagram.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verder zullen ook Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma, Chris Lowell en Brandon Micheal Hall in de ‘HIMYM’-spin-off te zien zijn. De opnames voor ‘How I Met Your Father’ gingen begin september van start. Het is dus nog even geduld hebben voor de serie gelanceerd wordt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '