Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Er is goed en slecht nieuws.

Hoe zit het met het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’?

‘Big Little Lies’ is zonder twijfel een van de beste series van 2017 en werd overladen door awards. De verslavende serie van HBO won maar liefst vier Golden Globes en acht Emmy’s. De vraag naar een tweede seizoen was dan ook groot. Dit is wat we je voorlopig kunnen vertellen over het vervolg.

 


Er is goed en iets minder goed nieuws voor de fans van ‘Big Little Lies’. Laten we beginnen met het goede nieuws: er komt zeker een tweede seizoen van de serie! Veel is nog niet bekend over het script, maar de opnames staan gepland voor de lente van dit jaar.

Het slechte nieuws is dat we er even op zullen moeten wachten. Casey Bloys, de grote baas bij HBO, liet aan Hollywood Reporter weten dat het vervolg van de serie pas in 2019 wordt uitgezonden. We moeten dus een heel jaar (!) wachten om de indrukwekkende Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley en Zoë Kravitz weer samen op het scherm te zien .

Nu het tweede seizoen is bevestigd, eisen de fans al een derde seizoen van de reeks. Volgens Bloys is die kans helaas heel klein: ‘Iedereen die betrokken is bij de show heeft een heel drukke agenda en het is moeilijk om die schema’s op elkaar af te stemmen. Het feit dat we een tweede seizoen konden maken is al een klein mirakel.’ 

De populaire serie is een verfilming van de roman ‘Big Little Lies’ van de Australische Liane Moriarty, die op de New York Times-bestsellerlijst stond.

Meer over ‘Big Little Lies’:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '