Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Mama Jo, papa Sam en kleine broer Matt poseren in het decor van hun nieuwe woonkamer.

OMG: Hilary Duff krijgt gezelschap van originele cast voor ‘Lizzie McGuire’-reboot

Herlinde Matthys

De opnames van de nieuwe afleveringen van ‘Lizzie McGuire’ starten binnenkort. Niet enkel Hilary Duff keert terug als Lizzie, maar haar voltallige gezin uit de oude reeks zal opnieuw deel uitmaken van de reboot.


Het is niet alleen vrijdag, wat een mens al wat goedgezinder maakt. Het is ook nog eens de dag waarop we te weten komen dat niet alleen Hilary Duff, maar ook Hallie Todd als Jo McGuire, Jake Thomas als Matt McGuire én Robert Carradine als Sam McGuire opnieuw deel zullen uitmaken van de langverwachte ‘Lizzie McGuire’-reboot. Het gezellige gezinnetje is dus compleet en volledig klaar om te beginnen aan de opnames van de nieuwe afleveringen!

Gloednieuwe decor


Hilary Duff houdt het script vast van de reeks in het gloednieuwe decor. ‘We staan in wat binnenkort de woonkamer van de familie McGuire wordt’, schrijft Hilary op haar Instagrampagina onder een foto van de bekende familie. ‘Hoe gaat het familie. We gaan dit doen.’

Ze vertelde eerder al dat ze een verouderde versie zal spelen van de tiener. ‘Lizzie is nu opgegroeid, ze werkt, heeft een groter schoenenbudget én een vriend die een populair restaurant uitbaat’, aldus de actrice. We hoopten toen allemaal stiekem dat die geheimzinnige vriend Gordo zou zijn, maar helaas is dat niet het geval. Het is zelfs nog niet helemaal duidelijk of we Adam Lamberg te zien zullen krijgen in de gloednieuwe afleveringen.

Bh’s kopen


De andere acteurs van de originele cast zijn alleszins even enthousiast als Hilary met hun comeback. Zo schreef mama Jo dat ze opnieuw bh’s gaat kopen samen met haar tv-dochter. ‘Wie gaat er mee?’, aldus Hallie op haar sociale media.

Ook kleine broer Matt, gespeeld door Jake Thomas, postte een hilarische foto op Instagram. ‘Wanneer de reboot je raakt zoals…’ en we zien hoe hij een bal tegen zijn hoofd krijgt. Hij draagt voor de gelegenheid zelfs dezelfde T-shirt als zijn jongere versie.

Papa Sam herpostte de foto van Hilary. ‘We hebben net het script van de allereerste aflevering samen doorgelezen en Hilary is nog steeds even grappig‘, vertelt Robert. Dat belooft, we kunnen nu al niet meer wachten! De reeks wordt uitgezonden op Disney+. Het is helaas nog niet geweten wanneer de streamingdienst bij ons komt.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '