Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Andy Peelman schakelt zelfs zijn connecties bij de politie in.

PREVIEW: Andy Peelman en Karen Damen saboteren het busje van de jagers in ‘Het Jachtseizoen’

Annelies Hart

Vanaf morgen is het zover, dan gaan Laura Tesoro, Julie Van den Steen en Nora Gharib op jacht. Hun prooi? Zestien BV’s verkleed als sluwe boeven. In een preview van de eerste aflevering zien we hoe Andy Peelman en Karen Damen een sluw plan hebben om de dames tegen te houden.

Één en al girlpower in het nieuwe seizoen van ‘Het Jachtseizoen’! Jagers van dienst Laura Tesoro, Julie Van den Steen en Nora Gharib slaan de handen in elkaar om voortvluchtige duo’s van bekende koppen te pakken te krijgen. Gekleed in oranje overalls ontpoppen zestien BV’s zich tot sluwe boeven.

In de eerste aflevering zijn Andy Peelman en Karen Damen het opgejaagd wild. De twee moeten vier uur lang uit de klauwen blijven van de jagers en halen de grove middel boven. Een helikoptervlucht, boottocht of ritje in een racewagen? Geen enkel vervoermiddel is te zot om de jagers te slim af te zijn. ‘Als je ziet wat wij allemaal van plan zijn en zij hebben slechts een busje… Dat is echt om te lachen’, klinkt het bij Karen.

Pure sabotage

Maar voor ze aan al die gekke plannen beginnen, wil het tweetal eerst nog een ander klusje afwerken. Karen en Andy ontsnappen uit het fort van Stabroek en alvorens ze koers zetten richting Lochristi, voert Andy nog een slimme zet uit in zijn doordachte masterplan. Ze laten de lucht uit de banden van het jagersbusje en stelen hun verzekeringspapieren.

Om het geheel af te maken, belt Andy nog even naar een van zijn oude connecties bij de politie. ‘Kan jij in Gent-Centrum een busje onderwerpen aan een grondige verkeerscontrole?’, vraagt Andy aan zijn ex-collega. ‘Vraag zeker naar de verzekeringspapieren, want die hebben wij (lacht)!’ Dat belooft een intense zoektocht te worden!

De nieuwe afleveringen van ‘Het Jachtseizoen’ kijk je vanaf woensdag 6 september om 20u35 bij VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '