Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

De groep deelnemers krijgt alsmaar meer vorm.

YES: deze politica doet mee aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Annelies Hart

Na een iconische jubileumeditie met Danira Boukhriss als Allerslimste Mens ter Wereld, is presentator Erik Van Looy weer helemaal klaar voor een geweldig nieuw seizoen vol kennis, zweet en schatergelach. We komen met mondjesmaat te weten wie dit jaar meedoet en sinds vandaag is er weer een nieuwe topkandidaat bekend!

Stilletjesaan begint de kandidatengroep van het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ vorm te krijgen. Na het leuke nieuws dat filmregisseur Robin Pront, stand-upcomedians Jade Mintjens en Alex Agnew, presentatrices Annelien Coorevits en Nathalie Meskens en YouTube-fenomeen Average Rob (Rob Van Impe) in de comfy zetels plaats zullen nemen, werd vandaag de zevende kandidaat bekendgemaakt.

Van minister naar Slimste Mens?

Wie is nu die nieuwe kandidaat? Ze is hoofd van de afdeling Reproductieve Geneeskunde van het Universitair Ziekenhuis Gent, minister van Overheidsbedrijven en Ambtenarenzaken in de regering-De Croo én de eerste transgender minister in Europa. Het gaat om niemand minder dan Petra De Sutter.

Het nieuws werd bekendgemaakt op de Facebookpagina van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ en de minister kan alvast op veel positieve reacties en gelukwensen rekenen. Een geduchte tegenstander voor Average Rob en co!

Het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’ staat dit najaar gepland bij Play4.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '