Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz/HBO

You know you (still) love her.

Streamz lost teaser van ‘Gossip Girl’-reboot mét de originele stem

Gossip Girl is back! In de teaser voor de reboot van de populaire reeks krijgen we de nieuwe generatie Constance-scholieren te zien over wie Gossip Girl zal schrijven. De stem is net als in de originele reeks die van Kristen Bell, de identiteit van de roddeltante blijft natuurlijk nog geheim.


Vanaf vrijdag 9 juli – nog zes weken – is de reboot van ‘Gossip Girl’ te bekijken op Streamz. De reeks gaat niet meer over Serena, Blair en de rest, maar over een nieuwe generatie die schoolloopt op Constance. De trappen van The Met zijn nog steeds hun favoriete plek om te hangen, maar de Blackberries werden ingeruild voor meer gesofisticeerde smartphones. Het leven van deze jongeren verloopt nog veel meer online dan dat van S en B, wat het werk van een mogelijke Gossip Girl alleen maar makkelijker maakt. Ze – of is het weer een hij? – is dan ook terug om een nieuwe groep vrienden het leven zuur te maken.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

Cameo’s, please!


Kristen Bell is niet de enige die terugkeert naar de nieuwe reeks. Bedenkers Josh Schwartz en Stephanie Savage zijn er ook opnieuw bij, wat alleen maar goed nieuws kan zijn. Ze werken bovendien weer samen met showrunner en schrijver Joshua Safran. Met dezelfde mensen aan het roer kan het niet misgaan, toch?

De cast ziet er ook veelbelovend uit. Er werd bewust gekozen voor meer diversiteit, maar ook voor jong, beloftevol talent. Voor velen is het hun eerste grote rol. Whitney Peak kan je al kennen van ‘Chilling Adventures of Sabrina’Thomas Doherty van de ‘Descendants’-films. Op Instagram werden de hoofdpersonages voorgesteld met hun naam en één beschrijvend woord. Elizabeth Lail, die Beck speelt in ‘You’, is ook in de reeks te zien, maar niet als een van de scholieren.

Voorlopig is er nog niets bevestigd over eventuele cameo’s van de originele acteurs, maar de mogelijkheid is er wel. Zowel Blake Lively als Chace Crawford gaven aan niet tegen het idee te zijn. Ook de regisseurs lieten in verschillende interviews vallen dat de originele cast altijd welkom blijft. Fingers crossed dat er iemand van de oude garde langs is geweest in de Upper East Side. Wij hopen op Dorota!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '