Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Cottonbro studio via Pexels

Acteerervaring is niet van belang!

GEZOCHT: vrouwelijke tennisspelers voor een gloednieuwe langspeelfilm

Ben je gepassioneerd door tennis en benieuwd hoe het er achter de schermen van een film aan toegaat? Of heb je de ambitite om te schitteren op de set? Goed nieuws, want voor de nieuwe Vlaamse langspeelfilm ‘Julie’ zoekt productiehuis De Wereldvrede jonge tennisspeelsters tussen 13 en 20 jaar.

De nieuwe film volgt de veertienjarige Julie, wiens tenniscarrière na een jaar van blessures en demotivatie niet meer te redden lijkt. Wanneer ze een nieuwe coach krijgt, herontdekt ze hoeveel plezier de sport haar brengt. Kan ze haar droom waarmaken en een professionele tenniscarrière beginnen of blijft het slechts een hobby?

Het verhaal toont hoe je omgeving je kan maken of kraken en hoe het soms volstaat om één iemand te hebben die in je gelooft. Het is een sportfilm die focust op mentaal welzijn en genezing, letterlijk én figuurlijk.

De opnames van ‘Julie’ staan gepland voor het einde van de zomer of het najaar van 2023. Je kan je alleen of in groep inschrijven en acteerervaring is niet van belang! Alle vrouwelijke tennissers tussen 13 en 20 jaar zijn welkom. Ben jij of ken je iemand die in aanmerking komt? Schrijf je dan zeker in of stuur dit linkje door! Het is een unieke kans voor iedereen die weleens op het grote scherm te zien wil zijn. Schrijf je hier in voor de casting.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '