Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Paramount Pictures

Ook Courteney Cox en Hayden Panettiere zijn weer van de partij.

TRAILER: Jenna ‘Wednesday’ Ortega speelt opnieuw hoofdrol in ‘Scream VI’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

We kennen Jenna Ortega allemaal als Wednesday uit de gelijknamige populaire Netflixserie. De actrice speelde eerder ook de hoofdrol in ‘Scream 5’ én is opnieuw van de partij in het vervolg ‘Scream VI’. De trailer bezorgt ons al de kriebels!

In ‘Wednesday’ probeert Jenna als een van de jongste Addams Family-telgen een seriemoordenaar te ontmaskeren. In ‘Scream VI’ wordt de actrice opnieuw op de hielen gezeten door een moordlustige crimineel. Eentje die ons heel bekend voorkomt, want het iconische masker van Ghostface gaat al zes (!) films mee!

Oude leventje oppikken

De zusjes Carpenter worden opnieuw vertolkt door Jenna Ortega (Tara) en Melissa Barrera (Sam). Ze vertoeven dit keer in New York waar ze hun oude leventje proberen op te pikken nadat ze de vorige keer maar nipt ontsnapten aan de dood. Maar ze lijken Ghostface niet te kunnen afschudden, want de engerd duikt ook daar plots op.

De trailer werd op een paar dagen tijd al meer dan zeven miljoen (!) keer bekeken. Hoewel er (bijna) geen spatje bloed te zien is, is de video toch enorm gewelddadig. Er vallen niet één, maar toch al zeker twee doden in die paar minuten. We spotten ook enkele oude bekenden waaronder Courteney Cox als Gale en Hayden Panettiere als Kirby. Het zal moeilijker dan ooit worden om Ghostface een kopje kleiner te maken, want naar eigen zeggen is hij anders dan alle anderen die voor hem kwamen. Dat belooft!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Scream VI’ komt op 8 maart in de bioscoop.

Nog meer films waar we nu al op zitten te wachten:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '