Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Paramount Pictures

Eentje waarbij hij dan ook misschien de rol van Patrick Swayze gaat overnemen? We'd love to see it happen!

Channing Tatum wil remake maken van de romantische klassieker ‘Ghost’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De sensuele kleiscène in ‘Ghost’ met Patrick Swayze en Demi Moore is al jaren iconisch. En nu lijkt het erop dat twee andere acteurs dat moment misschien ook eens gaan mogen beleven. Niemand minder dan Channing Tatum wil namelijk een remake van de romantische klassieker!

‘Ghost’ met onder anderen Patrick Swayze, Demi Moore, Whoopie Goldberg en Tony Goldwyn kwam in 1990 – meer dan dertig (!) jaar geleden – uit, maar is vele romantische zielen altijd bijgebleven. En dan vooral de sensuele scène waarbij Patricks personage Sam zich achter Demi’s personage Molly schaart en samen met haar klei draait.

En nu is er goed nieuws voor wie de film in een modern jasje wil zien. Channing Tatum is niet alleen acteur, maar heeft ook zijn eigen productiebedrijf Free Association, en daarmee wil hij een remake van ‘Ghost’ maken! Aan Vanity Fair vertelde hij dat hij de rechten van de film heeft verkregen, en nu probeert hij dus een moderne versie ervan te maken. Eentje waarbij hij dan ook misschien de rol van Patrick Swayze gaat overnemen? We’d love to see it happen!

Al gaat hij daarbij enkele veranderingen doorvoeren en het anders aanpakken. Wat het nieuwe verhaal dus precies zal inhouden als Channing het effectief waarmaakt, en wie de hoofdrollen zal spelen is nog niet bevestigd.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '