Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play

Er vloeiden traantjes!

Deze 3 bewoners zijn genomineerd in de tweede week van ‘Big Brother’

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Vorige week woensdag werden de eerste drie genomineerden bekendgemaakt tijdens de livestream, en dat is ook vandaag niet anders. Zopas was te zien welke drie bewoners kans maken om naar huis gestuurd te worden komende zaterdag.

In de eerste week ging het tussen Judy, Rob en Jason. Uiteindelijk was het Judy die haar koffers moest pakken en tijdens de liveshow naar huis werd gestuurd. Ondertussen zijn we week twee en is alweer bekend welke drie kandidaten in de gevarenzone zitten. De reactie bij een van de bewoners was dan ook een luide ‘what the f***’.

Traantje

Op de livestream kwamen drie namen op het televisiescherm: Charlotte, Danny en Chelsea. De eerste twee bleven er aanvankelijk redelijk nuchter onder, maar Chelsea werd er emotioneel van. En later ook Charlotte. En ook de persoon die de moeilijke beslissing moest maken, liet een traantje.

Michelangelo moest drie van zijn medebewoners nomineren, en daar had hij het moeilijk mee, want hij komt met iedereen overeen. Na de bekendmaking gaf hij geen uitleg aan de groep, maar een persoonlijke uitleg volgt sowieso nog.

Nu is het aan jullie, de kijkers, om te beslissen welke bewoners mogen blijven en wie het huis definitief moet verlaten. Je stem uitbrengen kan vanaf nu hier.

‘Big Brother’ kan je elke werkdag om 22u zien op Play4 en om 20u30 op Goplay.be. Elke zaterdag is er om 20u een liveshow ‘Big Brother: Live’. Wil je geen moment missen, dan kan je op Play247 en Goplay.be via de livestream 24/7 zien wat de bewoners uitspoken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '