Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© IMDb

Na het vertrek van Meghan Markle en Patrick J. Adams zijn de kijkcijfers drastisch gedaald.

SNIF: er komen geen nieuwe seizoenen van ‘Suits’ meer

Wij hebben slecht nieuws voor fans van ‘Suits’. De makers hebben namelijk besloten om na negen seizoenen de stekker uit de serie te trekken.  Na het vertrek van Meghan Markle en Patrick J. Adams op het einde van seizoen zeven zijn de cijfers drastisch gedaald en willen ze er een punt achter zetten.


Rachel Zane en Mike Ross waren twee van onze favoriete personages uit de serie ‘Suits’. Jullie denken er duidelijk ook zo over, want na het vertrek van het duo in seizoen zeven waren er al 100.000 kijkers minder.

In 2011 had de serie nog zo’n 4.6 miljoen kijkers. Nu, na seizoen acht, zijn dit er nog zo’n 1.2 miljoen. De kijkcijfers zijn seizoen na seizoen lichtjes gedaald, maar na het vertrek van Meghan Markle en Patrick J. Adams zagen de makers een drastisch verschil.

Het televisienetwerk SYFY heeft een statement vrijgegeven dat het negende seizoen (dat tien afleveringen telt) het laatste zal zijn. Een exacte reden gaven ze niet, maar vermoedelijk zit het vertrek van Meghan en Patrick er wel voor iets tussen.

Spin-off


Toch is dit niet helemaal het einde voor ‘Suits’-fans. Gina Torres die het personage van Jessica Pearson speelt, krijg namelijk haar eigen spin-off namelijk ‘Pearson’. Hier volgen we haar doorheen haar leven in Chicago.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '