https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Televisie PREVIEW: zo geven Mike en Rachel elkaar het jawoord in de seizoensfinale...

PREVIEW: zo geven Mike en Rachel elkaar het jawoord in de seizoensfinale van ‘Suits’

Wij zijn er nu al een tikkeltje emotioneel van geworden...

Suits
Instagram: entertainmentweekly

Begin april lieten de makers van ‘Suits’ al enkele beelden van de seizoensfinale zien en een paar dagen geleden hebben ze meteen ook een eerste clip vrijgegeven. Het belooft een enorm romantische aflevering te worden, dus wij slaan alvast een familiepak zakdoekjes in.

Enkele weken geleden kregen onze vrienden van Entertainment Weekly een exclusieve preview van de makers van ‘Suits’. Zo kregen zij als eerste een glimp te zien van de trouwjurk die Rachel Zane (het personage van Meghan Markle) zal dragen in de seizoensfinale.

Nu hebben de makers ook een eerste fragment van de laatste aflevering laten zien. Die zal twee (!) uur duren en belooft alvast ontzettend romantisch te worden. Het is bovendien de laatste keer dat we Meghan Markle en Patrick J. Adams zullen zien in de advocatenserie, dus er zullen sowieso ook enkele traantjes aan te pas komen. Snif…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: