https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Televisie SNEAK PEEK: in deze trouwjurk geeft het personage van Meghan Markle haar...

SNEAK PEEK: in deze trouwjurk geeft het personage van Meghan Markle haar jawoord in ‘Suits’

Een voorsmaakje van wat we op 19 mei te zien zullen krijgen?

Meghan Markle
Instagram: suits_usa

Meghan Markle stapt niet alleen in het echte leven in het huwelijksbootje, maar ook in de serie ‘Suits’ mag de actrice zich binnenkort in een trouwjurk hijsen. Onze vrienden bij Entertainment Weekly kregen alvast een sneak peek en die delen wij maar al te graag met jullie.

Op 19 mei geeft Meghan Markle het jawoord aan prins Harry en binnenkort belooft ook haar personage Rachel Zane haar eeuwige trouw aan Mike Ross in de serie ‘Suits’.

Zowel Meghan als haar tegenspeler Patrick J. Adams nemen na dit seizoen afscheid van de serie, maar dit doen ze niet in stilte. In een van de laatste afleveringen geven hun personages elkaar eerst nog het jawoord op een spectaculair trouwfeest.

Sneak peek

Bij Entertainment Weekly kregen ze alvast een aantal beelden van het trouwfeest – inclusief foto’s van de prachtige jurk – te zien. Zo krijgen we haar wedding dress van achteren en van opzij te zien. Wij zijn alvast benieuwd of Meghan in real life voor een gelijkaardig exemplaar zal kiezen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: