Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© BCDF/20th Century Fox/Eyeworks

Van een animatiefilm over een dystopische titel tot een komedie.

7 uiteenlopende films die je deze week in je tv-gids wil programmeren

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

De eerste week van augustus zit erop, maar de zomer nog lang niet! Deze week vul je met allerlei leuke films die heel uiteenlopend zijn qua genre. Van een animatiefilm over een dystopische titel tot een komedie. Deze films wil je in je tv-gids programmeren.

Divergent

In een postapocalyptische wereld die is verdeeld in vijf facties op basis van waardes, ontdekt Tris dat ze Afwijkend is en dus niet in de maatschappij past. Wanneer ze ontdekt dat ze door de regering daardoor gezien wordt als gevaarlijk, moet ze haar geheim zien te bewaren en hen zien tegen te houden voor het te laat is.

Dinsdag 9 augustus om 20u35 op VTM 3.

Mr. Bean’s Holiday

In deze komedie gaat de bekende Mr. Bean op vakantie met Teddy. Al loopt dat reisje niet van een leien dakje. Wanneer hij aankomt in Cannes wordt hij door misverstanden ineens gezien als kidnapper én als bekende regisseur.

Vrijdag 12 augustus om 21u45 op VTM.

Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs

Wanneer Sids poging om drie dinosauruseieren te adopteren ervoor zorgt dat hij door hun moeder wordt meegenomen naar een mysterieuze ondergrondse wereld, proberen zijn vrienden hem te redden. Ondertussen probeert Scratch nog steeds zijn noot te vangen, zijn Manny en Ellie in verwachting van hun eerste baby mammout en vraagt Diego zich af of hij geen softie is geworden door zijn vrienden.

Zaterdag 13 augustus om 18u55 op VTM 3.

Ford Vs Ferrari (Le Mans ’66)

Dit is het waargebeurde verhaal van auto-ontwerper Carroll Shelby en autocoureur Ken Miles die samen een raceauto bouwden voor Ford Motor Company om de strijd aan te gaan met het dominante raceteam van Enzo Ferrari tijdens de 24-uur van Le Mans in 1966.

Zaterdag 13 augustus om 20u25 op VTM.

Instant Family

Pete en Ellie zitten er tot over hun oren in als ze beslissen om drie kinderen, waaronder een rebels tienermeisje, in huis te halen en op te voeden.

Zaterdag 13 augustus om 20u35 op VTM 3.

Bachelorette

Drie vriendinnen organiseren voor hun vriendin van op de middelbare school een vrijgezellen. Ze staat op het punt te trouwen met een succesvolle man, en dat als eerste van hen vier. Terwijl ze hadden gehoopt om er een dik feestje van te maken, blijkt dat hun vriendin niet meer het feestbeest is van vroeger. Maar dan loopt het alsnog uit de hand.

Zaterdag 13 augustus om 20u35 op Play5.

d’Ardennen

Een brutale huisroof loopt verkeerd en een van de twee broers gaat ervoor de gevangenis in. Als Kenneth vier jaar later weer vrijkomt, helpt zijn broer Dave hem om zijn leven weer op de rails te krijgen, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hij kijkt toe hoe Kenneth zijn ex-vriendin koste wat kost wil terugkrijgen.

Zaterdag 13 augustus om 23u10 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '