Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Fox/Vestron Pictures/20th Century Fox

Van de reünie van de 'Beverly Hills 90210'-cast over de klassieker 'Dirty Dancing' tot een kijkje achter de schermen bij de Red Flames.

9 films en programma’s waarvoor je je tv wil aanzetten deze week

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Deze week geen gloednieuwe tv-programma’s, maar wel een heleboel films, een documentaire over de Red Flames en de reünie van ‘BH90210’. Voor deze titels zet je dan ook maar wat graag je televisie aan.

Dirty Dancing

De klassieker waar je maar geen genoeg van krijgt. Baby Houseman spendeert met haar familie de zomer in een resort waar ze de knappe dansleraar Johnny Castle ontmoet en haar vakantie ineens veel interessanter wordt.

Dinsdag 5 juli om 20u30 op VTM 2.

© Vestron Pictures

The Hunger Games

Het capitool van Panem behoudt de macht over de twaalf districten door elk jaar een jongen en een meisje als tributen te kiezen en hen in de Hunger Games, een event dat live wordt uitgezonden, te laten vechten op leven en dood tot er één winnaar overblijft. Uit District 12 geeft Katniss Everdeen zichzelf op om haar zusje te redden en ontketent zo een reeks gebeurtenissen.

Dinsdag 5 juli om 20u35 op VTM 3.

© Lionsgate

Bad Moms

Wanneer drie overwerkte en ondergewaardeerde moeders over hun grenzen worden geduwd, ruilen ze hun verantwoordelijkheden in voor vrijheid en plezier.

Vrijdag 8 juli om 21u40 op VTM.

© STX Entertainment

About Time

Tim kan tijdreizen, en maakt van die gave gebruik om bepaalde zaken in zijn eigen verleden aan te passen om zijn toekomst te veranderen. Maar hij ontdekt dat hij niet alles kan veranderen en dat het niet zonder consequenties komt.

Vrijdag 8 juli om 22u40 op Eén.

© Universal Pictures

Ferdinand

‘Ferdinand’ vertelt het verhaal van een gigantische stier die verkeerd aanzien wordt als gevaarlijk beest. Hij wordt gevangen genomen en weggerukt van zijn huis. Maar hij is vastberaden om terug te keren naar zijn familie.

Zaterdag 9 juli om 18u40 op VTM 3.

© 20th Century Fox

BH90210

De cast van ‘Beverly Hills 90210’ komt na negentien jaar voor even terug samen in deze zesdelige reünie.

Zaterdag 9 juli om 19u45 op Play7.

© Fox

Het EK van de Red Flames

In deze vierdelige documentaire volgen we de Red Flames tijdens hun voorbereiding op en deelname aan het EK voetbal in Engeland.

Zaterdag 9 juli om 20u10 op Canvas.

© VRT

Booksmart

Op de avond van hun afstuderen beseffen beste vrienden en bollebozen Amy en Molly dat ze zich minder hadden moeten focussen op school en meer op hun sociaal leven. Om hun schade in te halen, proberen ze vier jaar aan plezier in één avond te proppen.

Zaterdag 9 juli om 20u35 op Play5.

© Gloria Sanchez Pictures

Beauty & the Beast

Het klassieke sprookje werd in een nieuw jasje gestoken met niemand minder dan Emma Watson als Belle.

Zaterdag 9 juli om 20u40 op VTM.

© The Walt Disney Company

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '