Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Wie neem jij mee op bioscoopdate?

ZIEN: de 5 must-see-films die deze maand in de bioscoop komen

Heb jij deze maand een bioscoopdate gepland, maar heb je geen idee welke films je zeker moet zien? Wij lijsten met plezier de 5 nieuwe must sees van november op. Popcorn in de aanslag? Kijken maar!

Battle of the Sexes


Verwacht op: 08/11/2017

Genre: biografie/komedie

Met: Emma Stone en Steve Carell

Battle of the Sexes‘ vertelt het waargebeurde verhaal van de legendarische tenniswedstrijd tussen Bobby Riggs en Billie Jean King. De wedstrijd tussen de al wat oudere Riggs en de jongere King werd een groots evenement in de Amerikaanse sportgeschiedenis, maar achter de schermen was er meer aan de hand dan de kijkers wisten…

Trailer

Escape Room


Verwacht op: 15/11/2017

Genre: thriller

Met: Evan Williams, Annabelle Stephenson en Elisabeth Hower

Om zijn 30ste verjaardag te vieren neemt Kristen haar vriend Tyler en twee andere bevriende stellen mee naar de nieuwste escape room. De groep wordt in een kamer opgesloten. Terwijl de tijd wegtikt, moeten ze allerlei cryptische raadsels en puzzels oplossen om eruit te komen. Maar al snel hebben ze door dat er iets niet in de haak is. De opdrachten worden niet alleen moeilijker, maar ook steeds bloederiger. De escape room maakt het ene na het andere slachtoffer en de overgebleven spelers beseffen dat ze een spel op leven en dood spelen.


Trailer

Verborgen Verlangen


Verwacht op: 22/11/2017

Genre: komedie

Met: Roel Vanderstukken, Joke Devynck en Astrid Coppens.

Het gaat niet goed met de uitgeverij van de broers Vincent en Dennis Van Brakel. Er wordt geen boek meer verkocht! Maar alles verandert wanneer ze twee nieuwe manuscripten in handen krijgen: ‘Verborgen Verlangen’, een literair meesterwerk van de mensenschuwe Herman Schotte, en een prulwerkje van Louise, een aantrekkelijke schoenenverkoopster.

De twee broers overtuigen Louise en Herman om van rol te wisselen. Louise doet zich voor als de schrijfster van ‘Verborgen Verlangen’ en verkoopt het boek als geen ander. Herman krijgt eindelijk erkenning voor zijn werk en geniet van de recensies én de royalties, want het boek wordt een echte bestseller en Louise ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer Herman jaloers wordt op Louises stijgende roem, start de strijd om erkenning… Vincent en Dennis moeten alles uit de kast halen om de uitgeverij te redden van een nakend schandaal.

Trailer

Bad Moms 2


Verwacht op: 29/11/2017

Genre: komedie

Met: Kristen Bell, Mila Kunis en Kathryn Hahn

In deze film moeten drie ondergewaardeerde en overbelaste moeders de uitdagingen en verwachtingen van Kerstmis tot een goed einde proberen te brengen. En deze keer verwelkomen ze de ultieme vijand: hun eigen moeders.

Trailer

Coco


Verwacht op: 29/11/2017

Genre: avontuur/animatie

Met: Gael García Bernal

In de familie van Miguel is muziek verboden. Dat betekent een echte straf voor de jongen, want zijn ultieme droom is om musicus te worden, net zoals zijn idool Cruz Ernesto. Hij is vastbesloten om zijn talent te bewijzen, en door een samenloop van omstandigheden komt hij terecht in een kleurrijke plaats: het land van de doden. Daar raakt hij bevriend met Hector, een leuke kerel die niet te vertrouwen is. Samen maken ze een buitengewone reis die het ware verhaal achter de familie van Miguel zal onthullen…

Trailer

[td_smart_list_end]

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '