Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Is het opnieuw Leon of is het dit keer een andere snoodaard?

Dit is de ontvoerder van Lars in ‘Familie’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Wie deze avond naar ‘Familie’ keek, zag welke snoodaard deze keer achter de ontvoering van Lars zit. We wisten al dat deze bekende acteur de cast zou vervoegen en hij heeft zijn entree duidelijk niet gemist.

De vorige keer dat Lars (Kürt Rogiers) een kap over zijn hoofd kreeg (de speelse poging van Niko en Benny op zijn vrijgezellen niet meegerekend) en tegen zijn wil een auto werd ingesleurd, was na de prijsuitreiking van Ondernemer van het Jaar. Toen was de schuldige zijn vader Leon De Bodt (Herbert Flack). Toen vorige vrijdag hetzelfde gebeurde, dacht elke ‘Familie’-fan hetzelfde: die verdomde Leon zit er opnieuw achter.

Kleine tornado

Gelukkig bracht de aflevering van vanavond al meer duidelijkheid. Opgepast, spoiler alert. Het is niet Leon, maar ene Koen Peyskens die Lars van zijn vrijheid beroofde. We wisten al dat dit personage zijn intrede zou doen in onze favoriete soap en deze avond was het uiteindelijk zover.

© VTM

Het is niemand minder dan Sieg De Doncker die deze mysterieuze rol op zich neemt. Hij had een paar maanden geleden zijn eerste draaidag en het resultaat daarvan krijgen we nu dus te zien. ‘De komst van mijn personage Koen zal het effect hebben van een kleine tornado’, zei Sieg begin oktober. ‘Koen verschijnt in de verhaallijn rond Lars, Raven en Leon en zal de gemoederen stevig doen oplaaien. De ontvoering is nog maar een eerste zet.’ Ai ai!

Zinderende midseizoensfinale

En dat net in de week dat elk personage (en wij!) uitkijken daar de trouw van Veronique en Lars aanstaande donderdag! Er staat dan een speciale jubileumaflevering gepland, naar aanleiding van de dertigste verjaardag van de soap, die door deze ontwikkelingen nóg spannender zal worden!

De vraag is: wie is die Koen nu? En wat is zijn relatie met Leon? Waarom ontvoerde hij Lars en wat is hij met hem van plan? En vooral: gaat Lars op tijd terug zijn of kunnen ontsnappen voor zijn grote dag?! We komen het de komende dagen sowieso te weten. Zet je alvast schrap voor een zinderende aanloop naar een nog spectaculairdere midseizoensfinale!

Nog meer Vlaamse kijktips:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '