Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Apero aan het zwembad in plaats van aan de haard, struisvogel in plaats van kalkoen, maar wel traditionele kroketjes!

PREVIEW: Kerstmis bij 25 graden in ‘Villa Zuid-Afrika: Kerst onder de Evenaar’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Je kan morgen naar ‘Villa Zuid-Afrika: Kerst onder de Evenaar’ kijken, de kerstspecial van het realityprogramma over ex K3’tje Kathleen Aerts en haar familie. Ondanks de warme temperaturen maakt kerstfreak Kathleen er toch een traditioneel feest van met kerstbomen, kerstmutsen én kroketten.

Terwijl we in ons Belgenlandje, ondanks dubbel zo veel kans, helaas geen witte Kerstmis hadden afgelopen weekend, rekenden Kathleen Aerts en haar gezinnetje totaal niet op sneeuwvlokken. Zij vertoeven namelijk nog steeds in Zuid-Afrika waar het momenteel hartje zomer is. Toch doet het ex-K3’tje er alles aan om de jolige sfeer op te roepen in hun villa.

© VTM

Kroketjes en pakjes?

Ze zet haar kerstmuts op, ze haalt twee (!) kerstbomen in huis die ze nadien versiert met honderden lichtjes en op het menu staan naar goede Vlaamse gewoonte kroketjes. De apero houden ze niet zoals de meesten van ons knus aan het haardvuur, maar wel onder de brandende zon aan het zwembad. Ook de kalkoen wordt ingeruild voor ander, meer lokaal gevogelte, namelijk struisvogel.

© VTM

Kathleens twee (niet zo) kleine spruiten kijken dan weer vooral uit naar al de kerstcadeautjes die onder de boom zullen liggen. Al lijkt het alsof de Kerstman of een van zijn rendieren nog op het strand ligt te zonnen, want de pakjes zijn spoorloos verdwenen. Tot grote teleurstelling van Jay en Lewis natuurlijk. ‘Hebben jullie dingen gedaan die ik niet weet?’, vraagt Kathleen aan haar jongens.

‘Villa Zuid-Afrika: Kerst onder de Evenaar’ kan je morgen, dinsdag 28 december, om 20u35 bekijken op VTM.

Meer kijktips:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '