Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Ze staat samen met haar papa op de set.

ZIEN: dit jonge personage maakt vanavond haar intrede in ‘Familie’

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

De ‘Familie’ blijft groeien, want in de aflevering van vanavond maken we kennis met een nieuw personage. Niemand minder dan het dochtertje van Jan Van den Bosch aka Zjef staat voortaan naast haar papa op de set.

Het was vorige week een bewogen week in ‘Familie’. Het zit bij Bij Wolff & Bos niet lekker, Kato belandde in de handen van Ian, en Hanne en Quinten beseffen dat hun financiële toestand hen in alle opzichten begint te beperken. Gelukkig staat er intussen een nieuwe week én nieuwe afleveringen van ‘Familie’ op je te wachten. En hoewel ook die weer bomvol drama zitten, zal je op VTM deze week ook terechtkunnen voor je nodige portie feelgood, want er verschijnt een nieuwe gezicht in de soap.

Pienter dametje

Niemand minder dan Finn, gespeeld door de 7-jarige Sam, maakt vanavond haar opwachting in ‘Familie’, je weet wel: het dochtertje van Rudi. De oplettende kijker zag haar een tijdje geleden al eens opduiken in de reeks, maar ze wordt nu een vast castlid, want Finn komt voor een heel tijdje bij haar biologische papa en zijn partner Zjef wonen. Die laatste is trouwens geen onbekende voor de jonge actrice, want Jan Van den Bosch is niemand minder dan haar papa!

Uit de preview voor vanavond kunnen we al opmaken dat Finn een pienter en karaktervol dametje is. Ze wordt door haar papa en Zjef met open armen ontvangen, maar voelt zich niet meteen thuis in de brouwerij. ‘Het stinkt hier’, zegt ze met opgetrokken neus. ‘Ik ben blij dat je dat ook vindt’, lacht Zjef. We hebben zo’n donkerbruin vermoeden dat de twee het niet alleen naast, maar ook op de set goed met elkaar zullen kunnen vinden.

Je kijkt ‘Familie’ elke weekdag om 20u op VTM en op VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '