Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Zien we nu echt iemand geëlektrocuteerd worden?

TEASER: Alex Agnew kondigt startdatum van ‘Alex Agnew’s Fear Factor’ aan én onthult al enkele opdrachten

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Zou jij in een kist vol insecten kruipen? Of in een zinkende auto? Wij alvast niet, maar de kandidaten van ‘Alex Agnew’s Fear Factor’ wagen zich er wél aan. De presentator kondigt met een teaser nu aan wanneer we de comeback van het programma mogen verwachten én onthult zo ook al enkele opdrachten.

Hét programma van de nillies? Allen in koor: ‘Fear Factor’! Daarin daagde Walter Grootaerts enkele (bekende) kandidaten uit om duizelingwekkende stunts of smerige opdrachten uit te voeren. Je weet intussen waarschijnlijk al dat het nostalgische programma binnenkort een heuse comeback maakt én dat niemand minder dan Alex Agnew de opdrachten zal uitdelen.

Gegil en een elektrocutie

In totaal wagen zestien onbekende duo’s zich aan het spelprogramma waarin ze hun grootste angsten recht in de ogen kijken. Dat doen ze uiteraard niet voor niets, want het winnende duo gaat met een geldprijs van maar liefst 30.000 euro (!) naar huis. In een eerste preview zagen we al dat de kandidaten daar heel hard voor zullen moeten werken. Zo moeten ze er in de eerste aflevering in slagen om uit een zinkende auto te ontsnappen.

Alex Agnew onthult met een nieuwe teaser nu de startdatum van ‘Alex Agnew’s Fear Factor’ aan én nog enkele opdrachten die op de planning staan. Zo zien we een grote bak die gevuld is met insecten...en waarin de kandidaten moeten kruipen, springt iemand uit een helikopter, lijkt het alsof iemand geëlektrocuteerd wordt, en horen we de deelnemers vooral héél veel én luid gillen.

Welke opdrachten de kandidaten nog allemaal te wachten staan, en wie uiteindelijk de allergrootste bangerik én daredevil is, ontdek je vanaf 15 november, want dan gaat het programma om 21u van start op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '