Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

'Je zit gewoon te wachten tot je verdrinkt', aldus een kandidaat.

PREVIEW: blinde paniek, stalen zenuwen en een liefdesverklaring in ‘Alex Agnew’s Fear Factor’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Zestien onbekende Vlamingen moeten in ‘Alex Agnew’s Fear Factor’ hun grootste angsten onder ogen zien en bewijzen dat ze stalen zenuwen hebben. In een preview zien we dat de proeven niet voor watjes zijn. Zo kruipen twee kandidaten in een auto die vervolgens naar de bodem van een meer zinkt.

Iedereen kent ‘Fear Factor’, het programma waarbij kandidaten hun grenzen moesten verleggen. Vooral de proeven waarbij ze wansmakelijke dingen aten zoals kakkerlakken of schapenogen staan in ons geheugen gegrift. Dit iconische programma is terug en presentator Alex Agnew geeft er zijn eigen draai aan. In ‘Alex Agnew’s Fear Factor’ moeten duo’s hun grootste angsten proberen overwinnen.

Verdrinken

In de allereerste preview zien we dat je best over een portie stalen zenuwen beschikt, want in de proef moeten de onbekende Vlamingen plaatsnemen in een auto die vervolgens met een kraan in het water wordt gedumpt en naar de bodem zinkt. De grote vraag is wie in zo’n levensbedreigende situatie kalm kan blijven en erin slaagt uit de wagen te ontsnappen.

Beste vrienden Kenneth (23) en Maude (22) zien het op voorhand niet zo goed zitten. Het is dan ook tegen al je natuurlijke reflexen in om dergelijke halsbrekende toeren uit te halen. ‘Het is supereng’, aldus Maude. Terwijl Kenneth in de koffer wordt opgesloten, neemt Maude plaats achter het stuur. Om hun stress onder controle te krijgen, besluit Maude een liedje te zingen. Wat helpt, want haar bestie schiet in de lach en lijkt even te vergeten wat hem te wachten staat. ‘Ik ben eens benieuwd of die veel gaat zingen met water ín haar mond’, lacht Alex. ‘Je zit gewoon te wachten tot je verdrinkt’, beschrijft Kenneth de doodenge situatie.

Hoe dit afloopt, zie je binnenkort in ‘Alex Agnew’s Fear Factor’. Een ding is zeker: we mogen ongezien spektakel en spectaculaire toeren verwachten. We zijn nu al benieuwd! ‘Alex Agnew’s Fear Factor’ kan je binnenkort zien op Play4. Wanneer precies, is voorlopig nog niet bekend. Maar we houden je uiteraard op de hoogte.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '