Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Welk duo was de speurders te slim af?

Dit was de spannende finale van ‘Klopjacht’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Broers Kevin & Gillian en beste vriendinnen Zahna en Nisrine haalden gisteren de finale van ‘Klopjacht’. Ze zetten nog één keer alles op alles in de hoop de speurders te slim af te zijn en het extractiepunt te halen. De grote vraag is: welk duo kon in de helikopter springen en wie werd op de valreep nog geklist?

Na vierhonderd uur was het gisterenavond tijd voor de spannende ontknoping van ‘Klopjacht’. Van de vijftien onbekende Vlamingen die aan dit avontuur begonnen, bleven er nog twee duo’s over: beste vriendinnen Zahna & Nisrine en broers Kevin & Gillian. Ze konden de overwinning ruiken, dus de spanning én emoties liepen hoog op!

Helikopter

Ook de speurders stonden op scherp, want in tegenstelling tot het vorige seizoen wilden ze absoluut niet dat de voortvluchtigen hen opnieuw te slim af waren. Ze hielden de omgeving waar de helikopter landde goed in de gaten, met succes. De broertjes werden tot hun grote spijt op het laatste nippertje gevat. Ook Nisrine liep tegen de lamp, dus alle hoop rustte op de schouders van haar bestie Zahna.

Die laatste liep voor haar leven naar de helikopter waar Axel Daeseleire haar stond op te wachten. Jammer genoeg stond er een speurder tussen haar en de glorieuze overwinning. Ook zij werd vakkundig tegen de grond gewerkt, en het was einde verhaal voor de beste vriendinnen. Dit betekent dat er dit tweede seizoen niemand van de kandidaten won. De grote overwinnaars zijn de topspeurders die natuurlijk euforisch waren dat ze iedereen konden pakken.

Denk je dat jij en je partner in crime dit avontuur wel tot een goede einde zouden kunnen brengen? Play4 kondigde vorige week aan dat er een derde seizoen komt van ‘Klopjacht’ en je kan je daarvoor nu inschrijven.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '