Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Brecht & Dziubi en Joren & Lien staan maandag al voor hun beslissingsmoment.

POLL: Welke koppels uit ‘Blind Getrouwd’ blijven volgens jou getrouwd?

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

De stress en twijfels slaan maandagavond toe in ‘Blind Getrouwd’, want het beslissingsmoment staat voor de deur. Welke koppels blijven volgens jou getrouwd? Wij zijn benieuwd naar jullie pronostiek.

Maandagavond staan Brecht & Dziubi en Joren & Lien in ‘Blind Getrouwd’ voor een moeilijk keuze: willen ze verder met elkaar of vragen ze de scheiding aan? In de komende aflevering breekt het beslissingsmoment voor de twee koppels aan. Op de plek waar ze elkaar een paar weken geleden het jawoord gaven, moeten ze elkaar nu weer recht in de ogen kijken en een antwoord geven op die belangrijke vraag. 

brecht en dziubi
© VTM

Ook voor Jana & Christiaan en Florence & Jiri is het einde van het experiment in zicht, en komt het beslissingsmoment dus ook steeds dichterbij. Zal Florence zich tegen dan nog wat meer kunnen openstellen? Is Lien bereid om toch nog een inhaalmanoeuvre te doen? En wat met Jana en Christiaan, nu die laatste in bed blijkbaar te soft is voor zijn vrouw? Zullen ze toch nog op dezelfde golflengte geraken? Wat denk jij? Welke koppels zullen getrouwd blijven, en welk niet? We zijn benieuwd naar jullie pronostiek! 

Je kijkt naar de volgende aflevering van ‘Blind Getrouwd’ op maandag 7 november om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '