Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Zo'n geweldig vrouwtje dat ze mij gegeven hebben', reageert een emotionele Brecht.

PREVIEW: Jolien verrast Brecht met romantisch afscheidscadeau in ‘Blind Getrouwd’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Jolien en Brecht (beiden 32) beslissen pas volgende week in ‘Blind Getrouwd’ op VTM of ze in het echt verbonden blijven. In de tussentijd verrast de stewardess uit Kalken haar echtgenoot met een romantisch afscheidscadeau. En dat had de leerkracht lichamelijke opvoeding uit Halle duidelijk niet zien aankomen.

Blijven Emma & Emile en Matthieu & Isabelle getrouwd? Dat is dé hamvraag in de voorlaatste aflevering van ‘Blind Getrouwd’ die vanavond te zien is op VTM en VTM GO.

In deze preview kon je al zien hoe Emma & Emile, door de kijkers omgedoopt tot E2, zich klaarmaken voor hun beslissingsmoment.

‘Zo’n geweldig vrouwtje’

Jolien & Brecht mogen die beslissing nog heel even uitstellen. Pas volgende week komen we te weten of hun huwelijk standhoudt, maar ze nemen vanavond wel al afscheid van hun stek én ook voor een week van elkaar.

De stewardess uit Kalken heeft daarom nog een romantisch afscheidscadeau – hopelijk niet voorgoed! – voor haar echtgenoot. En dat had de leerkracht lichamelijke opvoeding uit Halle duidelijk niet zien aankomen...

‘Voor we weggaan en je mij waarschijnlijk gaat vergeten, heb ik nog iets voor jou’, kondigt Jolien aan. Brecht opent het pakje: een kader waarop de plek waar ze getrouwd zijn met een hartje aangeduid staat. Cute! ‘Zo’n geweldig vrouwtje dat ze mij gegeven hebben’, geeft Brecht nog toe. Jolien heeft het moeilijk met het afscheid: ‘Je ziet al die momenten voorbijflitsen en dat is keimooi, maar dat komt niet meer terug.’

‘Blind Getrouwd’ is vanavond om 20u35 te zien op VTM en VTM GO.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '