https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © VTM

Hallo, sexy voetballers!

YES: het volledige eerste seizoen van ‘Spitsbroers’ staat online

Dit weekend kan je ons vinden achter ons computerscherm, want televisiezender VTM zwierde het volledige eerste seizoen van ‘Spitsbroers‘ online. Je weet wel, die serie met Louis TalpeJoren Seldeslachts (aka Blinker) en Kürt Rogiers. Njammie!


Yessss, VTM weet gewoon waar wij nood aan hebben. Enter: een goede serie met een knappe cast en een beetje romantiek hier en daar. Kortom, de perfecte beschrijving van ‘Spitsbroers‘. De zender zette de tien afleveringen van het eerste seizoen online op VTM.be en ook op de VTM-app, en nu kijken wij nog meer uit naar de komst van het tweede seizoen.

Spitsbroers‘ gaat over twee broers die ervan dromen om profvoetballer te worden. En jawel, voor een van de twee mag die droom werkelijkheid worden. Tot grote frustratie van de andere broer. Dennis Moerman, gespeeld door acteur Oscar Willems, mag al snel een contract bij Racing Genk tekenen en dat is meteen ook het begin van zijn voetbalcarrière. Maar in deze nieuwe wereld vol geld, mooie vrouwen en jaloezie komt hij met vallen en opstaan te weten wie hij wel en niet kan vertrouwen. Zijn broer Alan Moerman, beter bekend als Joren ‘Blinker’ Seldeslachts, moet eenzaam toekijken naar het succes van Dennis.

Tweede seizoen


Vorig jaar bevestigde VTM de komst van het tweede seizoen van ‘Spitsbroers’. Hoera! Dat nieuwe seizoen werd opnieuw geschreven door bedenker Kristof Hoefkens en regisseur Gijs Polspoel. Eind juni 2016 gingen de eerste opnames van het vervolg van start. Dennis Moerman zal nog steeds de hoofdrol spelen en in het tweede seizoen zal hij er alles aan doen om zijn ploeg kampioen te maken. Zo kan hij misschien wel een dikke transfer naar een buitenlandse topclub versieren. Kassa, kassa!

Zo goed als de hele cast van het eerste seizoen keert terug naar de set, maar er komen ook nieuwe gezichten in het verhaal. Zo zullen Lucas Van den Eynde, Eva Binon en Mathijs Scheepers te zien zijn. De Nederlandse steracteur én hottie Manuel Broekman wordt geïntroduceerd als de nieuwe spits van Racing Genk, maar Dennis en Roel zijn die speler liever kwijt dan rijk. Alan Moerman heeft ondertussen zijn voetbaldroom met pijn in het hart opgegeven en dankzij zijn vriendin Nina probeert hij op het rechte pad te blijven. Het tweede seizoen zal vanaf dit najaar te zien zijn bij VTM. Alweer iets om naar uit te kijken!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content