https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle ‘Jacht op Guido & Emma’: dit weten we tot nu toe

‘Jacht op Guido & Emma’: dit weten we tot nu toe

‘Ik ga u kapot maken’

‘Jacht op Guido & Emma’
VTM

‘It’s payback time’, klonk het uit de mond van Ronald tijdens de seizoensfinale van ‘Familie’. Deze slechterik van dienst mocht in de laatste aflevering van de tv-serie de gevangenis verlaten en is nu uit op wraak. Zijn slachtoffers? Dat zijn Guido en Emma, die nietsvermoedend vertrokken zijn op een romantische vakantie richting de Ardennen. Alleen zal hun reisje allesbehalve romantisch worden…

In dit artikel gaven we jullie al een korte samenvatting van de eerste acht afleveringen, maar ondertussen zijn we al iets verder. Er waren al heel wat verdachte omstandigheden, en hoe zit het nu eigenlijk met Jasper? Volgens ons is het hoog tijd voor een update!

Na Guido en Emma krijgt ook Jasper te maken met een portie ongeluk. Hij denkt iemand te zien tussen de bomen en zet onmiddellijk de achtervolging in. Helaas komt hij na een slag op zijn hoofd lelijk ten val. Is Jasper dan toch onschuldig en ligt Ronald ergens op de loer?

Ruzie met Guido

Na alle gebeurtenissen van de afgelopen dagen heeft Emma het gehad met kamperen. Na een vlammende ruzie met Guido besluit ze om op zoek te gaan naar het dichtstbijzijnde dorp, maar haar coördinatie is duidelijk niet zo sterk. Jasper en Guido gaan haar zoeken, maar wanneer het donker begint te worden, besluiten de heren om zich op te splitsen.

Emma is doodsbang en wanneer ze verdachte geluiden hoort, zet ze het op een gillen. Guido heeft haar gehoord en loopt naar haar toe, maar iemand was hem duidelijk te snel af… In aflevering achttien zie je hoe iemand haar vastgebonden heeft en haar mond dichtgeplakt heeft met een stuk tape. Het is Jasper die haar eerst te pakken krijgt en hij handelt blijkbaar in opdracht van Ronald. ‘Ik ga u kapotmaken’, klinkt het uit zijn mond, en vervolgens stopt hij Emma in een afgesloten kist. Komt Guido op tijd om haar te redden of komt alle hulp te laat?

Alle afleveringen van ‘Jacht op Guido & Emma’ zijn online te bekijken op de website van VTM.

Lees ook: