Home Lifestyle NOSTALGIE: na tien jaar kan je VTM-hit ‘Sara’ herbekijken

NOSTALGIE: na tien jaar kan je VTM-hit ‘Sara’ herbekijken

Dat wordt bingewatchen!

Als je in 2007 net als ons elke weekdag aan het scherm gekluisterd zat om te zien hoe de wondermooie romance tussen de seutige Sara en playboy Simon zich ontwikkelde, is er goed nieuws voor jou. VTM heeft zonet alle afleveringen van de topserie ‘Sara’ op zijn website en app gegooid.

Hitserie ‘Sara’

‘Sara’ was in 2007 de eerste telenovela op VTM, en direct een schot in de roos. Veerle Baetens als het ‘lelijke eendje’ Sara, Gert Winckelmans als rijkeluiszoontje Simon, Kurt Rogiers als de enge Alexander en Sandrine André als de leeghoofdige Britt: elk personage was geniaal, en Vlaanderen smulde ervan. Fans van het eerste uur kunnen de opbloeiende liefde tussen Simon en Sara – en vooral het eindeloos lange wachten op die verdomde make-over – deze zomer herbeleven, want VTM zette de eerste 125 afleveringen van de serie op VTM.be en de VTM-app. Per dag komen er vijf afleveringen bij, zodat na verloop van tijd alle 200 delen van het liefdesverhaal te herbekijken zijn.

Nooit naar ‘Sara’ gekeken en nog niet helemaal overtuigd? Dan hebben we nog één argument: Anthony Arandia. We rest our case.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.