Home celebs NOSTALGIE: X!NK komt terug!

NOSTALGIE: X!NK komt terug!

Iedereen: 'Een baaaaaand gaat nooooiit stuuuk...'

Blokkende studenten, radiozender MNM verlost jullie voor even uit jullie lijden, want op vrijdag 23 juni staat X!NK op het podium van het Marathonradiohuis. Oh yeah, een band gaat nooit stuk! Of wel?

In 2003 zongen de mannen van X!NK zich een weg naar de finale van Junior Eurosong op Ketnet. Met hun hit ‘De Vriendschapsband‘ vertegenwoordigden ze ons Belgenlandje in Kopenhagen. De grote show wonnen ze niet, maar ons hart zeker wel. En voor die fans heeft zanger Jonas goed nieuws! Hij komt namelijk naar het Marathonradiohuis van radiozender MNM. Helaas komt hij wel alleen. Een band gaat dus tóch stuk…

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wil jij schaamteloos meebrullen met enkele nostalgische nummers? Kom dan op vrijdag 23 juni tussen 7u en 8u ’s ochtends naar het Marathonradiohuis in Leuven. De eerste honderd mensen mogen zich rond het podium verzamelen. Wij hebben alvast onze wekker gezet. En voor zij die nog aan het twijfelen zijn: zo ziet Jonas er anno 2017 uit. Miauwkes!

?

A post shared by Jonas Meukens (@jonasmeukens) on

Lees ook: