Home celebs Twee oude bekenden keren even terug in ‘Familie’

Twee oude bekenden keren even terug in ‘Familie’

Leuke verrassing gisterenavond voor de ‘Familie’-kijkers! Na dat ze enkele maanden geleden van ons scherm verdween, stond Liesbeth (Hilde De Baerdemaker), beter bekend als ‘Lizzie’, plots voor de deur bij Benny en co. Ook de zoon Arno (Arthur Le Boudec) van Liesbeth en Benny duikt weer op in de soap. De reden is wel iets minder leuk, Stefanie is namelijk verdwenen…

Enkele maanden geleden scheidde Liesbeth van haar man Benny Coppens (Roel Vanderstukken). Ze verhuisde met haar nieuwe vlam naar Nederland, waar ze vandaag nog steeds woont. Een maand geleden maakte Stefanie (Jasmijn Van Hoof) haar comeback in ‘Familie’ en ze deed héél geheimzinnig. Ze vertrok naar Nieuw-Zeeland om terug te werken op een filmset, maar alle trouwe ‘Familie’-fans onder ons weten dat Stefanie al dagen ontvoerd is en vastgehouden wordt door een mysterieuze man (of vrouw?) in een kelder. In de aflevering van gisterenavond ontdekte Simon, Benny en Patrick dat Stefanie nooit is aangekomen in Nieuw-Zeeland, en sloegen daarom alarm.

OH NEE STEFANIE!! 😱😱😱 #vtmfamilie

A post shared by VTM familie (@vtmfamilie) on

De komende dagen worden dus héél spannend. De familie van Stefanie is erg ongerust, zelfs Arno komt terug naar huis om zijn zus te zoeken. Wij stellen ons alvast veel vragen over wie de kidnapper van Stefanie is, maar dat komen we pas 30 juni te weten in de seizoensfinale. Spannend!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.