Home Uit & thuis YES: ‘Familie’ pakt deze zomer opnieuw uit met een webserie

YES: ‘Familie’ pakt deze zomer opnieuw uit met een webserie

Instagram @clerckxsl
Vrijdag 30 juni staat al in het rood omcirkeld in onze agenda, want dan is het tijd voor de seizoensfinale van 'Familie'. Omdat wij de leukste familie van Vlaanderen geen twee maanden kunnen missen, hebben de programmamakers opnieuw een spannende webserie voor ons in petto. En je raadt nooit welke twee acteurs centraal staan. 

Yes. Yes. Yes. Net zoals vorig jaar kunnen we tijdens de zomermaanden ook nog genieten van 'Familie', want na de seizoensfinale van 30 juni start er opnieuw een spannende webserie. Zal Cédric het terug moeilijk krijgen? Stappen Rudi en Zjef dan toch niet in het huwelijksbootje? Of twijfelt Véronique over haar gevoelens voor Mathias? Nee, nee en nog eens nee. 

De hoofdrollen gaan naar… 

Niemand minder dan Bab Buelens aka Emma en Vincent Banic beter bekend als Guido zullen centraal staan in de nieuwe afleveringen. 'Waarover de reeks zal gaan, blijft nog een goed bewaard geheim', klinkt het bij VTM. Komt Ronald opnieuw roet in het eten gooien? Zal er iets met Mila gebeuren? Is Emma opnieuw zwanger? Help, zoveel vraagtekens! 

Emma en Guido

De eerste aflevering staat al meteen na de seizoensfinale van 30 juni online. Het vervolg van de reeks kunnen we via de website van VTM of in de VTM-app volgen. Wij kunnen al niet meer wachten! 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.