https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle KASSA KASSA: ‘Wie Wordt Euromiljonair’ verschijnt vanaf maandag al op ons televisiescherm

KASSA KASSA: ‘Wie Wordt Euromiljonair’ verschijnt vanaf maandag al op ons televisiescherm

Stafs kinderen gingen alvast op zoek naar de centjes.

Staf Coppens
© VTM

‘Had je 10 miljoen, wat zou jij dan doen?’ Samson en Gert zongen het al eerder, maar Staf Coppens mag vanaf maandag voor écht een paar miljoenen weggeven. De spannende race van ‘Wie Wordt Euromiljonair‘ gaat dan eindelijk van start.

Nostalgie op-en-top bij VTM, want maandagavond keert het programma ‘Wie Wordt Euromiljonair‘ terug naar het televisiescherm. Gastheer Staf Coppens heeft de eer en het genoegen om van een aantal mensen miljonairs te maken. Als ze natuurlijk de quiz met glans doorstaan…

Ander concept

Tijdens het programma mag Staf Coppens maar liefst 1 miljoen euro uitdelen, maar het concept is sinds dit jaar hier en daar wat gewijzigd. In elke aflevering strijden er namelijk zes kandidaten voor het miljoen. Ze wagen zich aan een spannende stoelendans, die beslist wie er bij vraag 15 op de stoel van Staf zit. De gelukkige die op de felbegeerde stoel belandt én het juiste antwoord op de laatste vraag kan geven, wint het verzamelde bedrag. Als alle 15 vragen correct zijn beantwoord, is dat bedrag gelijk aan 1 miljoen euro. Hallokes!

Spaarpot vullen

De kinderen van Staf Coppens, Beau en Nora, komen af en toe eens in beeld. En dat hebben wij ontzettend graag, want er valt altijd wel iets te beleven in het bijzijn van deze twee (b)engeltjes. Omdat 1 miljoen euro ontzettend veel geld is, willen Beau en Nora hun papa maar al te graag helpen om het bedrag te verzamelen. Met een blikken doos gaan ze bedelen in de gebouwen van Medialaan. Maar doen ze dit echt om papa Staf te helpen?


Lees ook: