https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle OH BOY: Esmee en Sharon uit ‘Ex on the Beach Double Dutch’...

OH BOY: Esmee en Sharon uit ‘Ex on the Beach Double Dutch’ krijgen eigen programma

'De grootste sletjes met de minste vetjes' zijn vanaf 27 augustus elke zondag te zien op MTV.

Ex On The Beach
Foto: MTV

Met uitspraken zoals ‘Als het kon, zou ik mezelf likken!’, hun eindeloos zelfvertrouwen en dat vettige Maaskantje-accent, waren tweelingzussen Esmee en Sharon twee van de opvallendste kandidaten in het tweede seizoen van ‘Ex on the Beach Double Dutch’. Dat heeft hun nu een verlenging van hun fifteen minutes of fame opgebracht, in de vorm van een eigen programma op MTV.

Sharon en Esmee, de zelfverklaarde ‘grootste sletjes met de minste vetjes’, vertrekken voor MTV samen op reis. Ze weten echter niet waarheen. ‘Wordt het een luxeresort, een safari of met de wc-rol onder de arm de camping over?‘, schrijft MTV in de aankondiging. We gokken op een van die laatste, want we hebben zo’n vermoeden dat de zusjes niet echt aarden in de natuur, laat staan zonder make-up en stijltang. In ‘Double Trouble’ krijgen we vanaf zondag 27 augustus het verslag van die reis te zien. Laat ons hopen dat het programma iets vlotter loopt dan het aankondigingsfilmpje dat de tweeling bij de lokale frietbarak maakte.

‘EOTBDD’ niet gezien en dus geen idee wat je kan verwachten? We geven je een korte beschrijving van de tweeling.

Ten eerste houden de zussen heel erg van het mannelijk geslacht. Met ‘geslacht’ bedoelen we wel degelijk het lichaamsdeel, niet heel het mannelijk ras.

Maar ook aan de vrouwen kunnen ze niet weerstaan. En dat maakten ze vanaf dag 1 duidelijk.

Sharon en Esmee vinden zichzelf bovendien de knapste, leukste meisjes van Nederland en omstreken. Toch wanneer ze make-up op hebben.

En ten slotte zijn ze ook…nu ja…nogal dom. Ze zeggen het zelf, dus dan mogen we het wel bevestigen, toch?

Meer reality: