Home Lifestyle Seks Is ‘Game of Clones’ de meest bizarre realityserie ooit?

Is ‘Game of Clones’ de meest bizarre realityserie ooit?

Je gaat er bijna dubbel van zien…

Game of Clones‘ klinkt eerder als een eng experiment uit een futuristische film dan een realityserie. In deze bizarre versie van ‘The Bachelor’ kan je met een computersimulatie je ideale partner ontwerpen.

Alles van lichaamsbouw tot haarkleur en zelfs kledingstijl wordt ingegeven in een computer die het omvormt tot een digitaal figuurtje dat lijkt weggelopen uit Sims. Aan de hand van de avatar die je bekomt, zoeken de programmamakers acht mensen uit de echte wereld die aan deze schoonheidsidealen voldoen.

De vrijgezel woont gedurende een week samen met deze ‘klonen’ in een luxueus huis. Naarmate ze elkaar beter leren kennen, wordt na elke groepsactiviteit een kloon gedumpt. Uiteindelijk wordt de kloon met de leukste persoonlijkheid gekozen.

New York Minute Twins GIF - Find & Share on GIPHY

De realityserie zou een experiment zijn om liefde te vinden los van het uiterlijk. Is het mogelijk om ‘the one and clonely’ te vinden wanneer je iemand in deze situatie plaatst?

Het programma bestaat al in Engeland en het format werd recent ook in Frankrijk gekocht door NRJ 12. Voor België zijn voorlopig geen plannen bekend gemaakt. De reacties van het publiek in Engeland variëren in elk geval op een schaal van ‘walging’ tot ‘fascinatie’.

Clones GIF - Find & Share on GIPHY

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.