Home Uit & thuis Guilty pleasure alert: 5 realityseries die je moet zien

Guilty pleasure alert: 5 realityseries die je moet zien

Oké, het is zomer en dus tijd voor terrasjes, pool parties en barbecues. But let's be honest, af en toe hebben we allemaal nood aan een avondje languit in de zetel met een goede portie hersenloze televisie. Ook tijdens zomer kan je volop genieten van die heerlijke momenten vol sensatiezucht, plaatsvervangende schaamte en pure hilariteit. Televisie aan, hersenen uit!

#RichKids of Beverly Hills

Neem een bende stinkend rijke twintigers, geobsedeerd door sociale media, bling bling en vooral zichzelf, strooi er een geweldige portie gay attitude over en je hebt het ideale recept voor reality tv vol over the top feestjes, bitchfights en heel wat drama. Je zou er bijna blij van worden dat jij niet rijk geboren bent. Stel je voor dat jij zo onuitstaanbaar zou zijn…

RichKids of Beverly Hills zie je van donderdag tot maandag (meerdere afleveringen per dag) op E! Entertainment.

I am Cait

Nu Caitlyn Jenner de persoon met het snelst groeiende twitteraccount ooit is en haar populariteit geen grenzen kent, kan het niemand verbazen dat ze ondertussen een eigen programma kreeg. We zullen kunnen smullen van verschillende mijlpalen in Cait's leven als vrouw, zoals haar eerste keer in het openbaar en de eerste shopping spree. Als we dan af en toe nog eens een glimps van onze favoriete K's zouden kunnen opvangen, is het feest helemaal compleet.

I Am Cait is vanaf 2 augustus te zien op E! Entertainment.

Say Yes To The Dress

Dat een aanstormend trouwfeest het lelijkste in een vrouw naar boven kan halen, is een publiek geheim. Wanneer die bridezilla's op de tweede belangrijkste dag van hun leven – het uitkiezen van de jurk, uiteraard – dan nog eens te maken krijgen met vervelende bruidsmeisjes  of gierige moeders, leidt dat tot angstaanjagende maar geweldig hilarische taferelen. Zeker ook Say Yes To The Dress: Bridesmaids eens checken!

Bekijk de tv-gids van TLC Vaanderen hier om te weten te komen wanneer Say Yes To The Dress op de buis is.

Teen Mom OG

Soms kan reality tv naast sensationeel ook educatief zijn. De tienermoeders in Teen Mom deelden enkele jaren geleden op MTV hun verhalen met de wereld en werden plotsklaps beroemd. Anno 2015 heeft één van de meisjes een carrière als pornoster opgestart, komt een andere net uit de gevangenis en heeft zowat iedereen het nog altijd moeilijk om een goede regeling met de baby daddy vinden. Voer genoeg dus voor een heleboel nieuwe afleveringen, te zien op MTV (bekijk de tv-gids van MTV België hier). 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Perfect?

Herhalingen in de zomer kunnen al eens flink de spuigaten uitlopen – denk: FC De Kampioenen – maar supersympathieke Karen Damen zijn wij nog lang niet beu. In het programma Perfect? ging Karen op zoek naar het perfecte lichaam en toonde ze heel Vlaanderen hoe zij ook maar een normale vrouw is, maar dan wel met een geweldig hilarische persoonlijkheid. En een su-perschattig zoontje. Sowieso het herbekijken waard!

Perfect? zie je op woensdag om 20.35 op Vijf.

Lees ook: