Home Lifestyle We’ve got a situation: ‘Jersey Shore’ komt terug met de originele cast!

We’ve got a situation: ‘Jersey Shore’ komt terug met de originele cast!

We beginnen spontaan te fistpumpen van enthousiasme!

Jersey Shore
© Belga

Het lijkt er héél, héél sterk op dat Snooki en haar ex-huisgenoten een soort reüniespecial aan het filmen zijn aan de Jersey Shore. Acht jaar nadat de Guido’s en Guidettes het hele begrip van reality tv op z’n kop zetten, zouden ze (even) terug zijn. We beginnen spontaan te fistpumpen van enthousiasme!

Vijf jaar later

De spraytan wordt minder overvloedig gespoten, de ‘poof’ van Snooki is verdwenen en het alcoholverbruik zal met zo’n 90% gedaald zijn, maar dat weerhoudt de cast van ‘Jersey Shore’ er blijkbaar niet van om samen terug te keren naar hun kust. Volgens bronnen heeft de ‘Jersey Shore’-bende er al een paar opnamedagen op zitten, die samengevoegd zouden worden tot een soort verjaardagsspecial.

Snooki, JWoww en compagnie zouden al op twee plaatsen in New Jersey gespot zijn terwijl ze aan het filmen waren, én de burgemeester van de stad heeft bevestigd dat ze toestemming vroegen en kregen om te filmen. Al kwam de vraag niet van MTV, maar van een ander televisiehuis. ‘Nee, we wisten niet dat ze (de cast van ‘Jersey Shore’) zouden komen, want ze vroegen de toestemming aan onder de naam ‘Roadtrip Reunion’, vertelt burgemeester John Moor. ‘Maar ze hebben hun vergoedingen betaald en alles is goed gekomen.’ ‘Roadtrip Reunion’, dat klinkt als… de naam van een reünieshow, nietwaar?

Niet zo stiekem

Hoewel nog niets officieel bevestigd is en de productie alles geheim lijkt te willen houden, doen de ex-‘Jersey Shore’-sterren net iets minder moeite om stiekem te zijn. De dames postten al meerdere foto’s en filmpjes op sociale media waarop ze samen te zien zijn en Mike – aka ‘The Situation’ – deelt gretig artikels over een mogelijke reünie op zijn Instagrampagina.

REUNION TIME 💃🏽❤

A post shared by Nicole "Snooki" Polizzi (@snooki) on

What in The Dirty Lil Hamster is happening here 🇮🇹😉 @usatoday

A post shared by Mike "The Situation"Sorrentino (@mikethesituation) on

With my girlssssss @eatstk @theonegroup

A post shared by Jenni JWOWW (@jwoww) on

De ‘Jersey Shore’-cast heeft altijd gezegd dat ze een reünie zeker zouden zien zitten, maar niet even lang en met dezelfde hoeveelheden alcohol als vroeger. Er zijn ondertussen kinderen en echtgenoten in het spel, en dat zou hoogstwaarschijnlijk niet helemaal goed komen. Als de special er inderdaad komt, zal het dus een kortere en vooral soberdere versie zijn van de ‘Jersey Shore’ waarmee we in 2008 kennismaakten. Maar we hopen toch dat er een bezoekje aan hun favoriete club Karma bij zal zijn, én dat meat balls Snooki en Deena de Jersey Turnpike nog eens bovenhalen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.