Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Eerder deze week kondigde Netflix al twee nieuwe namen aan.

Het derde seizoen van ‘You’ krijgt er nóg een derde personage bij

Eerder deze week kondigde Netflix al aan dat er twee nieuwe personages hun opwachting maken, maar het streamingplatform heeft ondertussen nog een extra verrassing voor ons. In het derde seizoen van ‘You’ leren we namelijk nog een derde personage kennen!


In februari is de productie van het derde seizoen van ‘You’ van start gegaan, maar op nieuwe afleveringen is het helaas wachten tot 2021. Gelukkig geven ze bij Netflix nu al enkele details over de nieuwe afleveringen prijs. Zo maakte het platform eerder deze week al twee nieuwe namen bekend. Het gaat om Travis Van Winkle en Shalita Grant die bij ons relatief onbekend zijn. Shalita zal de rol van de gemene momfluencer Sherry spelen. Ze doet heel vriendelijk tegen Love, maar eigenlijk doet ze enkel maar alsof. En dan hebben we nog Travis. Hij kruipt in de rol van de rijke Cary die goede vrienden wordt met Joe.

Derde personage


Alleen blijft het hier niet bij, want in een aparte tweet kondigde Netflix aan dat er nog een derde personage komt in het derde seizoen van ‘You’. ‘Scott Speedman speelt mee in de nieuwe afleveringen van “You”’, klinkt het op Twitter. Hij speelt in de serie de rol van Matthew, een succesvolle CEO, echtgenoot en vader. Verder is hij redelijk mysterieus, maar al snel blijkt dat hij zijn echte emoties goed verborgen probeert te houden…


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Door al deze aankondigingen hebben wij al ontzettend veel zin gekregen in het derde seizoen van ‘You’, maar helaas zullen we nog een hele tijd moeten wachten. De nieuwe afleveringen zijn pas voorzien voor (april) 2021.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '