Home Lifestyle Deze 2 nieuwe personages maken hun opwachting in derde seizoen van ‘You’

Deze 2 nieuwe personages maken hun opwachting in derde seizoen van ‘You’

Een momfluencer en een rijke man.

derde seizoen you
© netflix

Hoofdrolspeler Penn Badgley verklapte eerder al dat er een derde seizoen komt van de populaire serie ‘You’. Netflix maakte nu bekend welke twee nieuwe gezichten de cast zullen vervoegen.

In februari maakte showrunner Sera Gamble bekend dat de productie van seizoen 3 van de populaire Netflixserie ‘You‘ begonnen was. We moeten helaas nog even wachten op de tien nieuwe afleveringen, want die verschijnen pas in 2021 op het streamingplatform. Sera verklapte toen wel al dat Penn Badgley (Joe) en Victoria Pedretti (Love) opnieuw van de partij zullen zijn, dat er enkele vrienden van Love zullen terugkeren, dat we nog wat van Ellie zullen zien én dat er een onverwachte terugkeer kan plaatsvinden, want ze houdt ervan een dode persoon weer tot leven te brengen. Spannend!

Relatief onbekende namen

Voor de rest bleef dit nieuwe seizoen nog een beetje een mysterie, tot nu. Netflix maakte namelijk op Twitter twee nieuwe namen bekend die de cast zullen vervoegen. Het gaat om twee voor het grote publiek relatief onbekende acteurs: Travis Van Winkle en Shalita Grant. Shalita kan je misschien kennen uit ‘NCIS: New Orleans’. De actrice zal Sherry spelen, een momfluencer die heel vriendelijk lijkt, maar eigenlijk heel gemeen is en enkel doet alsof ze Love in haar vriendenkring verwelkomt. Travis Van Winkle speelde mee in de tv-serie ‘The Last Ship’. Hij kruipt in de rol van de rijke Cary die goeie vrienden wordt met Joe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We moeten dus nog even in spanning afwachten of Love écht zwanger is, hoe haar relatie met Joe/Will zal lopen nu ze allebei van elkaar weten dat ze moordenaars zijn en wie de nieuwe mysterieuze buurvrouw is…

Lees ook: