Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

'Liegen en bedriegen is misschien wel iets voor mij', zegt een van de BV's.

TEASER: enkele kandidaten van ‘De Verraders’ laten in hun kaarten kijken

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Toen VTM de nieuwe programma’s voor het voorjaar voorstelde, werd onze aandacht vooral getrokken door het mysterieuze ‘De Verraders’. De zender lost nu een teaser die ons nóg nieuwsgieriger maakt!

Staf Coppens presenteert later dit voorjaar op VTM het gloednieuwe programma ‘De Verraders’. Achttien bekende Vlamingen moeten in dit psychologische spel de drie verraders, die de groep tegen elkaar opzetten en elke nacht een medekandidaat ‘vermoorden’, ontmaskeren en wegstemmen. Hierdoor ontstaan twee kampen: de verraders en de bondgenoten, en zij verblijven acht dagen lang in een kasteel.

‘Stille waters, diepe gronden’

Klinkt allemaal heel mysterieus, maar in een teaser krijgen we toch een beetje meer duidelijkheid. Of net niet. Enkele onherkenbare figuren, waarvan de stem ook vervormd wordt, laten in hun kaarten kijken. ‘Liegen en bedriegen is misschien wel iets voor mij’, zegt een van hen. ‘Ik heb een hekel aan mensen die achterbaks zijn’, zegt iemand anders.

‘Mensen hebben een bepaald beeld van mij, maar zoals ze zeggen: stille waters, diepe gronden’, verklapt een andere persoon. En er zit sowieso ook al een mama tussen, want iemand vertel dat een baby krijgen een schuif met emoties opentrekt.

Wie deze gebalde uitspraken doet en wie dus de kandidaten zijn die aan dit ongetwijfeld razend spannende programma meedoen, blijft voorlopig dus nog een goed bewaard geheim. Eén ding is zeker: vuil spel krijgt vrij spel!

In Nederland was ‘De Verraders’ een groot succes, en dit keer is het dus de beurt aan de Vlamingen om het intrigerende spel te spelen. Leuk weetje: de kijker weet wie de verraders zijn! ‘Als kijker heb je voorkennis, dus je leeft mee met de “bad guys” en ziet hoe de verraders te werk gaan’, vertelt presentator van dienst Staf Coppens. ‘Je zal bekende Vlamingen zien zoals je ze nog nooit gezien hebt. Daar ben ik zelf van geschrokken. Mensen waarvan ik het echt niet verwachtte zeiden: “Ja, ik wil het slechte in mezelf naar boven laten komen”.’

‘De Aftocht’

Op VTM GO zal je ‘De Verraders: De Aftocht’, een spin-off van het programma kunnen volgen. Daarin brengt Nicolas Caeyers telkens de afvaller naar huis en in de auto blikt hij terug met deze persoon op de afgelopen dagen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '