Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Daarnaast keren enkele van onze favoriete programma's terug met een nieuw seizoen.

14 gloednieuwe VTM-programma’s om dit voorjaar te ontdekken

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

VTM had het afgelopen jaar een dikgevulde tv-gids, en dat is in 2022 niet anders. ‘Sergio Over De Grens’ is al begonnen, ‘Een Echte Job’ begint morgen en ‘The Masked Singer’ gaat komende vrijdag van start. Nu maakt de zender bekend welke nieuwe programma’s én seizoenen we het komende voorjaar nog allemaal mogen ontdekken.

Op VTM en VTM 2

De Verraders

De Verraders

De Verraders

Achttien bekende Vlamingen moeten in dit psychologische spel de drie verraders, die de groep tegen elkaar opzetten en elke nacht een medekandidaat ‘vermoorden’, ontmaskeren en wegstemmen. Staf Coppens is de host van dienst.

I Can See Your Voice

I Can See Your Voice

I Can See Your Voice

In deze muzikale spelshow draait alles om zeven performers en de vraag: zingen ze echt of zingen ze slecht? Host Jonas Van Geel daagt voor 2500 euro elke week twee kandidaten uit om hier achter te komen, al is er één twist: ze krijgen geen noot te horen. Kürt Rogiers, Ingeborg, Kamal Kharmach en Vincent Fierens staan hen bij met advies.

Welkom in de Familie

Welkom in de Familie

Welkom in de Familie

Julie Van den Steen laat onbekende Vlamingen een totaal nieuwe identiteit aannemen: in een onbekend huis, bij een onbekend gezin. De bedoeling is dat de kandidaten het hele huishouden binnenstebuiten keren om zoveel mogelijk te weten te komen over het ontbrekende familielid. Daarna moeten ze proberen om de juiste persoon uit de line-up te halen.

Marble Mania

Marble Mania

Marble Mania

‘Marble Mania’ verzekert het hele gezin van een gezellige familieavond vol spanning, sensatie en knikkerplezier. Kürt Rogiers is de host en Kamal Kharmach zorgt voor commentaar. Drie BV’s nemen het telkens tegen elkaar op op de mooiste knikkerbanen.

De Grote Jobswitch

De Grote Jobswitch

De Grote Jobswitch

Nora Gharib laat vijf Vlamingen een radicale carrièreswitch maken. Zij geven hun ontslag zonder te weten wat er volgt. Een groep van experten gaat op zoek naar de perfecte job voor hen.

Paradijs Zoekt Personeel

Paradijs Zoekt Personeel

Paradijs Zoekt Personeel

Nathalie Meskens geeft de leukste job ter wereld weg: zes duo’s maken kans om een jaar lang een paradijselijk hotel uit te baten in Zanzibar.

DNA Scheire & Frances

DNA Scheire & Frances

DNA Scheire & Frances

Bepalen onze genen of we koriander lusten? Kunnen we DNA aanpassen om ziektes te voorkomen? Lieven Scheire en Frances Lefebure komen alles te weten over menselijke genetica. Elke aflevering onderwerpen ze het DNA van enkele vrijwilligers en BV’s zoals Koen Wauters, Gloria Monserez en Dina Tersago aan experimenten en tests.

Vrederechters

Vrederechters

Vrederechters

Acht karaktervolle vrederechters uit heel Vlaanderen worden in de spotlights gezet. Van overhangende bomen tot geluidsoverlast of achterstallig huurgeld, de vrederechter weet er wel raad mee.

Zo Alloo

Zo Alloo

Zo Alloo

Luk Alloo zoekt de meest spraakmakende figuren uit ‘Alloo in de Gevangenis’, ‘Alloo in de Vrouwengevangenis’, ‘Alloo in de Buitenlandse Gevangenis’, ‘Alloo in de Psychiatrie’, ‘Alloo in de Liefde’, ‘Alloo in de Nacht’, ‘Alloo’ en ‘Alloo bij de Wegpolitie’ wiens leven een verrassende wending heeft genomen zoveel jaren later weer op.

Glad IJs

Glad IJs

Glad IJs

‘Glad IJs’ was eerst te zien op Streamz en komt nu ook naar je tv-scherm. Phil ‘Frisco’ Druyts is een hardwerkende selfmade man die extreem populair is onder zijn werknemers, maar onwetend is over alles wat er gebeurt in zijn eigen familie. Zijn levenswerk verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer zijn vrouw en oudste zoon zijn ijsroomfabriek achter zijn rug verkopen. Wanneer Phil ontvoerd wordt, staat het hele land in rep en roer. Met onder anderen Lucas Van den Eynde, Koen De Bouw, Barbara Sarafian, Lize Feryn en meer.

Welkom bij Botanic Sanctuary Antwerpen

Welkom bij Botanic Sanctuary Antwerpen

Welkom bij Botanic Sanctuary Antwerpen

Kijkers worden meegenomen achter de schermen van het meest exclusieve sterrenhotel van de Benelux in hartje Antwerpen.

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn

Dat Eet Dan Gelukkig Zijn

Bockie De Repper gaat op culinaire queeste doorheen het land om aan te schuiven aan de keukentafel van de gewone Vlaming. Daar stelt hij de vragen die niemand anders durft te stellen.

De Grootste Lefgozer

De Grootste Lefgozer

De Grootste Lefgozer

Wie kan zijn hartslag onder controle houden terwijl zijn auto onder water terechtkomt? Wie raakt enkel en alleen op de tast zo snel mogelijk uit een bewaakt fort? VTM 2 gaat op zoek naar de grootste durfal van het land.

Wauters in de Woestijn

Wauters in de Woestijn

Wauters in de Woestijn

Koen Wauters wordt  gevolgd tijdens zijn loodzware Dakar-race. De weg is lang en zit boordevol obstakels en avontuur, maar ook verhalen uit Koens verleden.

‘Glad IJs’ gaat op 19 januari van start. De andere bovenstaande programma’s zullen later dit voorjaar op VTM en VTM 2 te zien zijn, wanneer precies is nog niet bekend.

Nieuwe seizoenen

Daarnaast keren enkele van onze favoriete programma’s in het voorjaar terug met een nieuw seizoen: ‘Villa Zuid-Afrika’, ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’, ‘Lady Truckers’, ‘The Voice Kids’, ‘Liefde voor Muziek’, ‘Huis Gemaakt’, ‘Boer zkt Vrouw’ en ‘Lisa’.

VTM Go Shorties

Krijg je na het zien van je favo programma’s er maar niet genoeg van? Het nieuwe concept VTM Go Shorties geeft je nog meer content. In ‘Behind The Mask’ krijgen we een blik achter de schermen van ‘The Masked Singer’. In ‘De Verraders: De Aftocht’ onthult Nicolas Caeyers de geheimen van de verbannenen uit ‘De Verraders’. In ‘De Vuilste Jobs VIPS’ steken tien bv’s, waaronder Andy Peelman, Celine Van Ouytsel en Bart De Wever, de handen uit de mouwen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '