Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play4

Zo probeert Viktor op een opblaasbare flamingo te kruipen en begluurt Ellen een naakte man.

Deze hilarische beelden haalden de eerste twee afleveringen van ‘De Verhulstjes’ net niet

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Krijg je maar niet genoeg van ‘De Verhulstjes’? Play4 verwent ons met grappige scènes die we niet te zien kregen tijdens die eerste twee afleveringen. Zo probeert Viktor op een opblaasbare flamingo te kruipen, begluurt Ellen een naakte man en wordt Gert in verlegenheid gebracht.

Wie ‘De Verhulstjes’ volgt, weet dat er bij Gert, Ellen, Marie en Viktor altijd wel iets te beleven valt. Een aflevering duurt een klein vijftig minuten, en wat ons betreft mag dat veel langer zijn. Play4 vervult onze wensen en bundelt elke week enkele hilarische scènes die ons kleine schermpje nét niet haalden in een video.

Zwembadfun

De eerste aflevering speelde zich nog af in Saint-Tropez. We zagen al hoe de familie strijk ging met het wel heel spannende zwembroekje van Gert, maar dat was niet de enige fun die ze hadden in het zwembad. Viktor probeerde ook zo snel mogelijk op een gigantisch grote opblaasbare flamingo te kruipen. We kunnen je al verklappen dat dit niet zonder slag of stoot gebeurde. Verder amuseerde Ellen zich met een verrekijker en begluurde ze een naakte man op een boot. Marie verklapte dan weer dat de ijsjes in de ‘Samson & Marie’-afleveringen eigenlijk bollen puree zijn.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Pamper verversen en Hints

In de tweede aflevering kwamen James Cooke en zijn man Dorian op bezoek in de Franse villa. Helaas brak een zwaar onweer uit waardoor ze genoodzaakt waren om binnen te schuilen. James wou er toch het beste van maken en haalde iedereen over om een spelletje ‘Hints’ te spelen. Manlief Dorian is daar duidelijk niet zo goed in. Viktor bracht zijn vader in verlegenheid met zijn literaire kennis, of eerder het gebrek eraan. ‘Knip dat er maar uit’, aldus Gert. Verder toonden de twee nog maar eens dat ze het perfecte team zijn, zelfs om de pamper van Marcel te vervangen. Al was dat bij Viktor niet met de volle goesting...

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘De Verhulstjes’ zie je elke zondag om 20u55 op Play4 en GoPlay.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '