Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© VTM

Maak een voorwerp onzichtbaar of tover een verborgen boodschap tevoorschijn.

PREVIEW: Staf en Mathias geven tips om zélf een escaperoom zoals in ‘Code van Coppens’ te maken

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De broertjes Coppens bewezen in het afgelopen seizoen van ‘Code van Coppens’ nog maar eens dat ze de masters zijn in het bouwen van geweldige escaperooms. In de laatste aflevering geven ze tips en tricks om er zelf eentje in elkaar te flansen.

Een carwash, een ijslandschap of een kinderboerderij. In ‘Code van Coppens’ moesten tal van BV’s proberen ontsnappen uit de meest gekke escaperooms. De meesterbreinen hierachter zijn Staf en Mathias Coppens. Ze houden zelf wel van een experimentje en vinden het hilarisch om ook hun collega’s aan diezelfde proeven te onderwerpen.

Zonder gevaar

Heb je zin om het volgende feestje met iets origineel uit te pakken, wil je een toffe teambuilding organiseren of wil je je gewoon thuis amuseren met iets anders dan Netflix? Staf en Mathias tonen je in de voorlopig laatste aflevering van ‘Code van Coppens’ hoe je zelf zo’n zalige escaperoom bouwt. En nee, je zal je huis of de inboedel ervan niet in de fik steken. Ze geven namelijk de geheimen prijs van enkele proeven die zonder enig gevaar zijn.

Je hoeft er ook geen speciale, chemische producten voor in huis te halen, want met enkele huis-, tuin- en keukenmiddelen flans je de tofste experimenten in elkaar. Zo kan je met slaolie uit de supermarkt een verborgen boodschap tevoorschijn toveren en maak je met waterparels die je in de speelgoedwinkel vindt een voorwerp net onzichtbaar!

De voorlopig laatste aflevering van ‘Code van Coppens’ zie je morgen, zondag 22 januari, om 20u35 op VTM.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '