Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

En ze wil de boel wat meer spice geven!

Another one?! Dit is de pittige nieuwe bewoonster in ‘Big Brother’

Big Brother’ is on a roll! Hij gooit de ene bewoner na de andere het huis in. Na Jolien en Ilse heeft nu ook de blonde Chiara (27) haar intrek in het luxueuze stulpje genomen. Dat was vandaag te zien op de livestream.

Het is een feit. Als je de livestream van ‘Big Brother’ niet op de voet volgt, dan kom je gegarandeerd achter. Terwijl Play gisterennamiddag nog bekendmaakte dat Ilse haar intrek in het BB-huis had genomen, was er vanmorgen op de livestream te zien hoe er nóg een nieuwe bewoonster aan de groep werd toegevoegd.

Ik kan heel makkelijk faken dat ik iemand aardig vind.

Chiara

Na de aankomst van Jolien en Ilse, twee Vlaamse bewoners, was het weer tijd aan onze noorderburen. Niemand minder dan de Nederlandse Chiara Siddu uit Weert vervoegde de bende. Chiara is single, werkt als docente en is naar eigen zeggen ‘heel goed in faken of ze iemand leuk vindt’.

Chiara kwam eigenlijk al ’s nachts in het huis terecht, maar sliep toen in de gameroom. Deze ochtend mocht ze haar medebewoners eindelijk écht ontmoeten. Chayron en Michelangelo waren de eersten om haar te ontvangen.

Spice it up

Chiara vond dat het vorige seizoen van ‘Big Brother’ wel wat meer spice kon gebruiken en besloot daarom dit jaar zélf mee te doen. Door haar job als docente weet ze goed om te gaan met groepsdynamieken en dat wil de nieuwe kandidate in haar voordeel gebruiken.

Ze komt het huis heel zelfzeker binnen en voegde er zelfs aan toe: ‘Ik kan niet wachten om aan Nederland en België te laten zien wat voor sprankelende persoon ik ben!’ De Nederlandse heeft in ieder geval al wat fans erbij op Twitter.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wij zijn alvast erg benieuwd voor welke groepsdynamiek deze nieuwe bewoonster zal zorgen in het huis!

‘Big Brother’ is elke werkdag om 22u zien op Play4 en om 20u30 op Goplay.be. Elke zaterdag is er om 20u een liveshow ‘Big Brother: Live’. Wil je geen moment missen, dan kan je op Play247 en Goplay.be via de livestream 24/7 zien wat de bewoners uitspoken.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '